Huawei P50 profesyonel kameralara taş çıkaracak lenslerle geliyor

Huawei’nin yeni amiral gemisi P50 serisi hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı. Huawei P50 serisinin üst düzey modellerinde 20X optik, 200X dijital yakınlaştırma özelliklerinin olacağı iddia edildi. Bu yakınlaştırma özelliklerine ‘binoküler’ ismi verileceği de iddialar arasında yer alıyor.

Huawei P50 profesyonel kameralara taş çıkaracak lenslerle geliyor
Huawei P50 profesyonel kameralara taş çıkaracak lenslerle geliyor
GİRİŞ 18.01.2021 13:14 GÜNCELLEME 18.01.2021 13:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD yaptırımları sonrası zor zamanlar yaşayan Huawei, akıllı telefonlarını tanıtmaya hız kesmeden devam ediyor. Huawei kamera konusunda akıllı telefon sektöründe P30 Pro ve P40 Pro modelleriyle ilkleri başarmıştı. Bu modeller 5X ve 10X optik yakınlaştırma özellikleriyle akıllı telefon tarihinde yerini almışlardı. Huawei öncü konumunu yeni tanıtacağı Huawei’nin P50 serisinde devam ettireceği yönünde bazı sızıntılar ortaya çıktı.

Huawei P50 bir ilk olabilir

Çin’in sosyal medya platformu Weibo’da ortaya çıkan bazı iddialara göre Huawei P50 serisinde en az bir cihazın 20X optik ve 200X dijital yakınlaştırma özellikleri olacağı belirtildi. Açıkladıkları bilgilerin kaynağını paylaşmayan sızıntı sahipleri, 200x yakınlaştırma özelliğinin "Binoküler" olarak isimlendirileceğini ifade ediyorlar. Eğer bu iddialar gerçek olursa, Huawei P50 ailesi dünyada bir ilke sahip olmuş olacak. Zira bugüne kadar piyasaya sürülen hiçbir telefon, 200x yakınlaştırma özelliği sunmamıştı.

YORUMLAR 5
  • Mahir 3 yıl önce Şikayet Et
    çıksın da alayım
    Cevapla
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    isterse savas gemisi olsun
    Cevapla
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Yerli milli yazılım ve iletişim cihazlarında üs kurulmalıdır. Devlet hükümet gereken desteği vermelidir. Diş şirketlere kapıyı açana kadar milliliği neden ön plana çıkarmıyorsunuz. Ülke yabancı şirketlere teslim edilemez. Bu bağımsızlığa tehlikedir.
    Cevapla
  • antrikotcu 3 yıl önce Şikayet Et
    venus ten , oldu mu baba ?
    Cevapla
  • Sfenxs 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumu hangi telefondan yazdınız?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi