Microsoft’tan yenilikçi güncelleme: Windows 10 Dosya Gezgini simgeleri değişti

Microsoft, yıl sonunda yayınlayacağı Sun Valley güncellemesiyle Windows 10 sistemindeki simgeleri değiştirecek. İlk etapta Windows 10 Dosya Gezgini’nin simgelerinin değişmesi olumlu karşılandı.

Microsoft’tan yenilikçi güncelleme: Windows 10 Dosya Gezgini simgeleri değişti
Microsoft’tan yenilikçi güncelleme: Windows 10 Dosya Gezgini simgeleri değişti
GİRİŞ 25.03.2021 14:00 GÜNCELLEME 25.03.2021 14:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Microsoft, Windows Insider kullanıcıları için yeni bir Windows 10 güncellemesi yayınladı. "Build 21343" kodlu bu yeni sürüm, bazı performans iyileştirmeleri ve düzeltmelere ek olarak kullanıcıları doğrudan etkileyen bir yenilik getirdi. Windows 10 arayüzüne gelen bu yenilik, işletim sistemindeki bazı simgelerin yenileceğini gözler önüne seriyor.

Microsoft, Windows 10'daki uygulama simgelerini geçtiğimiz yıldan beri değiştirmeye çalışıyor. Bu bağlamda simgeleri ufak dokunuşlarla yenileyen Microsoft, Build 21343 kodlu Windows 10 sürümünde ise tamamen yenilenmiş simgeler kullandırmaya başladı. Yeni simgeler, Windows 10'un genel görünümünden sıkılan kullanıcıları sevindirecek.

Microsoft tarafından hazırlanan bir blog gönderisine göre işletim sisteminde kullanılacak yeni simgeler, kullanıcılar için daha iyi bir farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Örneğin bir kullanıcı, "Resimler" klasörü için kullanacağı yeni simgeyle, o klasörün Resimler'e ait olduğunu okumadan da anlayabilecek. Benzer durumlar, Belgeler, Videolar, Müzikler ve İndirilenler isimli klasörler için de geçerli olacak.

 

YORUMLAR 1
  • Murat caneker 3 yıl önce Şikayet Et
    windows 10 güncellemesi aynı csgo güncellemeleri gibi. Güncelleme gelir oyunun içine ederler. Hileyi düzeltecekleri yere aptal aptal skinler ve karakterler çıkarırlar. Haritaları güncelleştirerek oyunu perişan ederler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?