Google Haritalar'a doğa dostu özellik

Google Haritalar geri dönüşüm için ayrılan atıkları en yakın atık merkezine götürebilmeniz için yeni bir arama özelliği geliştirdi.

Google Haritalar'a doğa dostu özellik
Google Haritalar'a doğa dostu özellik
GİRİŞ 25.04.2021 11:33 GÜNCELLEME 25.04.2021 12:05

Dünyamızın en önemli konularından birisi haline gelen çevre kirliliği artık birçok büyük şirket tarafından çevreci politikalarla ele alınıyor. Bilinçli davranılması için adımlar atan şirketler önemli projelere imza atıyor. Google da bu konuda hassas davranan teknoloji devleri arasında ve son olarak geri dönüşümü teşvik edecek bir proje başlattı. 

Google'dan 23 Nisan'a özel Doodle

Rusya'dan Google'a dava

Dünyanın 37 yıllık değişimi izleyenleri şaşırttı!

GOOGLE GERİ DÖNÜŞÜME DESTEK VERİYOR

Google'ın yeni projesi, Google Haritalar'a eklenecek yeni bir özellik ile hayata geçirilecek. Google Haritalar, kullanıcılarına sayısız kolaylık sağlayan, dünyanın en çok tercih edilen harita uygulamalarından biri ve dünya genelinde milyarlarca işletmenin bu uygulamada kaydı var.
 
Google, bunu aynı zamanda geri dönüşüm için bir avantaja çeviriyor. Geri dönüşüm merkezlerinin ve geri dönüşüm ürünleri kabul eden işletmelerin Haritalar üzerinde hangi türden materyalleri kabul ettiği gibi detayları da ekleyerek listelenmesini sağlıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!