Doksanların efsane oyuncağı geri dönüyor! Sanal bebeklerin fiyatı ve özellikleri

Doksanlı yıllarda herkesin oynadığı sanal bebekler geri dönüyor. Akıllı saat formuyla karşımıza çıkan sanal bebekler, gelişmiş özelliklerle günümüze uyarlanmış. ‘Tamagotchi Smart’ın fiyatı ve özellikleri haberimizde.

Doksanların efsane oyuncağı geri dönüyor! Sanal bebeklerin fiyatı ve özellikleri
Doksanların efsane oyuncağı geri dönüyor! Sanal bebeklerin fiyatı ve özellikleri
GİRİŞ 18.06.2021 13:27 GÜNCELLEME 18.06.2021 13:28

Çocukluğunu 90’ların sonu ve 2000’lerin başında yaşayan insanların hatırlayacağı sanal bebeklerin geri döneceği açıklandı. Küçük bir yumurta şeklindeki oyuncaklar bir evebeyn gibi ilgi göstermenizi bekliyordu.

Sanal bebeklerin piyasaya sürüldüğü ilk yıllarda mevcut olan teknolojiler ile günümüz teknolojileri hayli farklı. Bu durumun farkında olan sanal bebek üreticisi Bandai Namco, akıllı saat olarak takabileceğiniz yeni tamagotchi modelini duyurdu. Fazla bir işlevselliği bulunmayan bu akıllı saat, sanal bebeğinizi kolunuzda taşımanızı ve her an bakım yapabilmenizi sağlıyor.

23 KASIM'DA SATIŞA ÇIKIYOR

"Ses tanıma" özelliği, kelimeleri tanıyamadığı için pek işlevsel olmayacak. Ancak "Güç Açma" adı verilen bir özelliğin, sahiplerinin sanal bebekleriyle güçlü bir bağlantı kurmalarına yardımcı olmak için konuşmalarını kaydetmelerine izin verdiğine inanılıyor. Tamagotchi Smart, 23 Kasım 2021'de Japonya'da piyasaya sürülecek. Küresel bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

60 DOLAR FİYAT ETİKETİ

Tüketiciler, bu akıllı saate pembe ya da mavi olmak üzere iki renk seçeneğiyle sahip olabilecekler. Tamagotchi Smart'ın açıklanan fiyatı 60 dolarken, TamaSma Cards'a yalnızca 10 dolardan satın alınabilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!