Windows 11 ile Skype'ın fişini çekiyor

Windows 11 tanıtım etkinliğinde Microsoft Teams entegrasyonu duyuruldu. Teams’in Microsoft’a entegre edilmesi Skype’ın yakın gelecekte fişinin çekileceğine işaret ediyor.

Windows 11 ile Skype'ın fişini çekiyor
Windows 11 ile Skype'ın fişini çekiyor
GİRİŞ 25.06.2021 09:40 GÜNCELLEME 25.06.2021 09:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Windows 10’da yüklü gelen ve yıllar önce MSN’in yerini alan Skype, tarihe karışabilir. Son Windows etkinliğinde Windows 11 ile yüklü geleceği tanıtılan Microsoft Teams uygulaması, Skype’ın yerini alacak gibi görünüyor.

Windows 11 ilk testte Windows 10'dan yavaş çıktıWindows 11 ilk testte Windows 10'dan yavaş çıktı

Windows 11 sızdırıldı! İşletim sisteminden ilk görüntülerWindows 11 sızdırıldı! İşletim sisteminden ilk görüntüler

Özellikle 2000’li yılların başında oldukça popüler olan MSN’in yerini alan Skype, 17 yıl önce kullanılmaya başlanmıştı. Fakat son zamanlarda internet üzerinden sesli ve görüntülü görüşme yapılabilen uygulamalar çoğalınca Skype iyice unutulmaya başlamıştı.

SKYPE DEVRİ RESMEN KAPANIYOR

Microsoft etkinliğinde özellikle vurgulanan özelliklerden biri Microsoft Teams’in Windows 11 ile olan entegrasyonu oldu. Skype ile Windows 10’un entegrasyonu da yine aynı şekilde tanıtılmıştı. Bu da akıllara “Acaba Microsoft Teams Skype’ın yerini mi alacak?” sorusunu getiriyor. Bu konuda henüz resmî bir açıklama olmamasına rağmen, çoğu insan bugünkü tanıtımdan sonra Skype’ın devrinin kapandığını düşünüyor.

Microsoft’un açıklamasına göre Microsoft Teams uygulaması Windows 11 ile kurulu gelecek ve tam senkronize bir şekilde çalışacak. Ancak Skype uygulamasını kullanmak isteyenler de uygulamayı yeni Microsoft mağazasından indirebilecek.

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR 1
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    SKYPE kalkmasın arkadaş. Şuan whatsapp dan daha iyi ve çok kullanıyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı