Samsung ve Apple sektörden çıkan şirkete talip oldu

Samsung ve Apple, akıllı telefon sektöründen çıktığını duyuran LG’nin mağazaları için birbirine düştü. Teknoloji devleri akıllı telefon sektöründeki boşluğu kendi mağazalarıyla doldurmak istiyor.

Samsung ve Apple sektörden çıkan şirkete talip oldu
Samsung ve Apple sektörden çıkan şirkete talip oldu
GİRİŞ 26.06.2021 11:04 GÜNCELLEME 26.06.2021 11:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

LG akıllı telefon pazarından çekiliyor. Şirketin sektörden çekilmesiyle boşalan mağazaları ise Apple ve Samsung'un radarında. Daha önce Apple'ın LG ile iPhone ve hatta diğer Apple ürünlerini satmak için görüşmede olduklarını bildirmiştik.

Apple ve LG boş kalacak olan LG mağazalarında Apple için ayrı bir köşe kurulması üzerine görüşüyordu. Bu köşe Apple'ın kendi çalışanlarına ayrılacak ve sadece Apple ürünlerine odaklanacaktı. Ancak konuya şimdi Samsung da dahil oldu.

Samsung Galaxy S21 FE için kötü haberSamsung Galaxy S21 FE için kötü haber

Yeni iPhone 13 Pro Max modelini Apple'dan önce ev fiyatına satışa çıkardı! iPhone 13 fiyatları dudak uçuklatıyorYeni iPhone 13 Pro Max modelini Apple'dan önce ev fiyatına satışa çıkardı! iPhone 13 fiyatları dudak uçuklatıyor

SAMSUNG İŞİ GARANTİYE ALMIŞTI

LG'nin Güney Kore'deki LG Best Shop lokasyonlarında iPhone satma planları Samsung tarafından bölündü. Samsung durumdan rahatsız olup böyle bir hareketin iki şirket tarafından 2018'de imzalanan anlaşmaya ters düştüğünü söylüyor. Samsung'a göre LG'nin işlettiği mağazalarda yalnızca LG yapımı telefonlar satılabilir. Görünüşe göre LG ve Samsung her iki şirketi de başka ürün satmaktan alıkoyacak olan bir anlaşma imzalamış.

400 MAĞAZA SAMSUNG’U KORKUTTU

Samsung, iPhone'ların Kore'deki 400'den fazla LG mağazasında satışa sunulmasının 5G akıllı telefonlarının pazar payını tehdit edeceğinden korkuyor. Neticede Apple, dünya çapında en büyük 5G telefon satıcısı. Şu anda konuyla ilgili görüşmeler sürüyor ve cephede ne gibi bir karar çıkacak bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR 1
  • Ben teknoloji 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar Apple!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı