Samsung’dan yeni amiral gemisi katili: Galaxy M52

Samsung’un uzun süredir geliştirdiği amiral gemisi katili özelliklerine sahip modeli Galaxy M52 sonunda resmen duyuruldu. Amiral gemisi işlemcisiyle duyurulan Galaxy M52, uygun fiyatla satışa çıkacak.

Samsung’dan yeni amiral gemisi katili: Galaxy M52
Samsung’dan yeni amiral gemisi katili: Galaxy M52
GİRİŞ 29.06.2021 11:22 GÜNCELLEME 29.06.2021 11:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Samsung, Çinli rakipleriyle rekabeti kızıştırmaya hazırlanıyor. Uzun süredir Xiaomi gibi fiyat performans odaklı Çinli rakipleriyle rekabet etmekte zorlanan Samsung, taktik değiştiriyor. Galaxy FE serisi ile bir süredir amiral gemisi cihazlarını uygun fiyata sunan şirket, bunu bir adım daha ileriye götürmek için çalışmalara başladı.

Samsung akıllı saatleri için yeni işletim sistemini duyurduSamsung akıllı saatleri için yeni işletim sistemini duyurdu

LG ve Apple anlaşması Samsung’u kızdırdıLG ve Apple anlaşması Samsung’u kızdırdı

Bir süredir Galaxy M52 5G üzerinde çalıştığı bilinen şirket, gelen bilgilere göre orta sınıf bir telefon üzerinde çalışıyor. Görüntüsü ortaya çıkan model ile Samsung, amiral gemisi modellerinde kullanılan Snapdragon işlemcileri uygun bir fiyata sunmaya hazırlanıyor

SAMSUNG GALAXY M52 DONANIM ÖZELLİKLERİ

Donanımsal olarak M52, Qualcomm Snapdragon 888 yonga seti ile gelecek. SM-M526BR model numarasıyla geliştirilen Samsung Galaxy M52, kısa süre önce Geekbench veritabanında ortaya çıktı. Merakla beklenen telefon işlemci olarak Snapdragon 888'i kullanacak. Ancak, şirket popüler işlemcinin standart sürümünü kullanmayacak.

Snapdragon 888 bir ultra performans çekirdeğine, üç yüksek performanslı çekirdeğe ve dört düşük güç çekirdeğine sahiptir. Ancak Geekbench'te test edilen işlemci Qualcomm tarafından geliştirilen ve yeni duyurulacak alternatif bir model.

Ayrıca, 10GB / 12GB RAM ve 128GB / 256GB / 512GB ROM dahil olmak üzere farklı sürümlerle geliyor.

SAMSUNG GALAXY M52 İŞLETİM SİSTEMİ VE EKRANI

Yazılım departmanı ile ilgili olarak, Samsung Galaxy M52 akıllı telefon işletim sistemi olarak Android 10 tabanlı One UI 2.1 ile geliyor.

Tasarımla ilgili olarak, bu Samsung canavarı fantastik bir pil kutusu ve premium tasarımla gelecek. Ekranda ise Samsung M52 modeli, 1560 x 3120 piksel çözünürlüğe sahip 6.8 inç Super AMOLED sunuyor. Ayrıca, bu Galaxy M52 telefon uzun bir 20:9 en boy oranına ve Corning Gorilla Glass 3 korumasına sahip.

SAMSUNG GALAXY M52 KAMERA ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy M52 kamerada görüntüleme açısından dörtlü 64MP ana lens + 1 adet 16MP ultra geniş lens + 5MP makro kamera + 5MP derinlik sensörü bulunuyor. Selfie ve görüntülü görüşme çekmek için tek bir 32MP lens kullanıyor.

Samsung akıllı telefonun güç merkezi korkunç bir kapasite ile 7500mAh pil hücresi sunuyor. Ayrıca, 25W hızlı şarjı destekliyor. Renk seçeneklerine gelince, Galaxy M52 telefon Siyah ve Mavi renkte geliyor.

YORUMLAR 4
  • yanlız kurt 2 yıl önce Şikayet Et
    samsung remi beş para etmez 2sene dedimi rem bitiyor samsung önce remini geliştirsin
    Cevapla
  • Malatya 2 yıl önce Şikayet Et
    Samsung bir halt olmaz aynı nokıa gibi sadece üretmek için üretiyor xiaomi ezecek bütün piyasayı ele geçirecek
    Cevapla
  • Yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    Eh be seni cahil . Daha yeni en iyi telefon Samsung seçildi. Bu firmayla oyun olmaz
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    samsun yeni sey yerine olan ceplere gunceleme verse sorun olmayacak sanki uzaya cikacak insanlar ayni tv gibi sat belli sure gunceleme verme halk yeni tv alsin kisaca su an ucan degil gunceleme gerek biraz eski modellere
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!