WhatsApp’ın beklenen özelliği masaüstü versiyonda

WhatsApp, çoklu cihaz desteği özelliğini masaüstü versiyonda test etmeye başladı. Telefonda internet olmadan bilgisayardan WhatsApp hesabınıza girmeyi sağlayan özelliğin detayları haberimizde.

WhatsApp’ın beklenen özelliği masaüstü versiyonda
WhatsApp’ın beklenen özelliği masaüstü versiyonda
GİRİŞ 13.07.2021 16:40 GÜNCELLEME 13.07.2021 16:40

WhatsApp tarafından duyurulan ve merakla beklenen çoklu cihaz desteği özelliği WhatsApp Web ve WhatsApp masaüstü uygulamalarında test edilmeye başlandı. Aynı WhatsApp profilini 4 farklı cihaz ve bir akıllı telefona bağlamayı sağlayan özellik WABetaInfo tarafından paylaşıldı.

Yargıdan Rekabet Kurulu'nun WhatsApp kararına yeşil ışıkYargıdan Rekabet Kurulu'nun WhatsApp kararına yeşil ışık

WhatsApp fotoğraf gönderimi için yeni özellikWhatsApp fotoğraf gönderimi için yeni özellik

Telefonunuzu internete veya diğer masaüstü uygulamalara bağlamadan arama yapabilecek ve mesaj gönderebileceksiniz. WhatsApp'ı aynı anda 4 cihaza kadar telefonunuzdan bağımsız kullanabileceksiniz.

ZUCKERBERG AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Kısa süre önce Facebook'tan Mark Zuckerberg ve WhatsApp CEO'su Will Cathcart verdikleri bir röportajda, "tüm mesajlarınızı ve içeriğinizi telefonunuz çevrimdışıyken senkronize etmenin büyük bir teknik zorluk olduğunu" söylediler.

Şu anda çoklu cihaz uyumluluğu hala geliştirme aşamasında ancak yakında beta sürüm test kullanıcıları için erişilebilir olacak.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti