WhatsApp'a iki yeni özellik geldi

WhatsApp yeni güncellemesiyle alıştığımız arama ekranında büyük bir değişikliğe gitti. WhatsApp arama ekranına yeni özellikler eklendi.

WhatsApp'a iki yeni özellik geldi
WhatsApp'a iki yeni özellik geldi
GİRİŞ 15.07.2021 15:51 GÜNCELLEME 15.07.2021 15:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

WhatsApp yeni iki güncelleme ile karşımızda. WhatsApp bu güncellemer ile kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. WhatsApp’ın zaten aramalar için bir ara yüzü mevcuttu. Grafiksel olarak tam bir devrim niteliğinde olmasa da ekranda yeni değişiklikler mevcut. Ancak, özellikle yeni katılımcılar eklemek veya kaçırdığımız bir grup çağrısına katılmak istediğimizde harika bir özellik artık bizi bekliyor.

WhatsApp’ın beklenen özelliği masaüstü versiyondaWhatsApp’ın beklenen özelliği masaüstü versiyonda

WhatsApp fotoğraf gönderimi için yeni özellikWhatsApp fotoğraf gönderimi için yeni özellik

ARAMA EKRANINA YENİ ÖZELLİKLER

İlk olarak WhatsApp kullanıcılarını aradığınızda (Facetime'da gördüğünüz arayüze çok benzeyen), aradığınız seçeneği hızlı bir şekilde bulmanızı sağlayan yeni bir kullanıcı ara yüzü mevcut ve bir de zil düğmesi mevcut.

WhatsApp Beta'daki aramalar için FaceTime'da açıkça yüklü olan yeni bir arayüze kavuştu. Yeni arayüz ile düğmeler daha fazla vurgulanıyor. Ayrıca, kullanıcıların aktif olup olmadıklarını görmek daha kolaylaşıyor. Şu anki uygulamada çok net ve çok iyi anlaşılamıyordu. Özellikle akıllı telefon ekranları çok parlak olmadığı zaman WhatsApp ekranı sönük kalıyordu.

Yeni güncelleme ile arama düğmesi alta taşındı artık ses, mikrofon ve video düğmelerinin yanında görünüyor. Ayrıca ekranı alttan yukarı kaydırdığınızda ise katılımcı ekle düğmesi beliriyor.

GRUP ARAMALARINA SONRADAN KATILABİLİRSİNİZ

Bir grup görüşmesini kaçırdığımız zaman, yöneticiden bizi geri davet etmesini istemek zorunda kalıyorduk.

En son beta sürümündeki bu yeni özellik, grup çağrıları başladıktan sonra görüşmeye katılma imkanınızı sağlıyor. Örneğin, birisi sizi bir grup aramasına davet ettiyse ve yakalayamadıysanız, görüşmeye sonradan katılmak mümkün. Bunu yapmak için, görüşmeye katıl yazan bir düğmeye tıklamanız yeterli olacak.

 

YORUMLAR 1
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    yanlis basitin zaman babayi yedin demek iyice sacmalik oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar