Telegram görüntülü grup sohbetlerini abarttı: 1000 kişi izleyebilecek

Telegram özellikle bu yıl başında WhatsApp’ın tartışmalı gizlilik sözleşmesi sonrası büyük bir yükseliş yakaladı. Telegram, video konferans özelliğinin izleyici sayısını 1000 kişiye kadar yükselterek bir ilke imza attı.

Telegram görüntülü grup sohbetlerini abarttı: 1000 kişi izleyebilecek
Telegram görüntülü grup sohbetlerini abarttı: 1000 kişi izleyebilecek
GİRİŞ 01.08.2021 10:38 GÜNCELLEME 01.08.2021 10:38

Telegram, geçtiğimiz aylarda video konferans özelliğini platformuna getirmişti. Bu özelliği getirmekte ne kadar geç kalsa da özelliği geliştirmede elini çabuk tuttu. Telegram’a gelen yeni güncellemeyle video konferanslara katılacak kişi sayısı 1000 kişiye yükseltildi. Mesajlaşma platformlarında bu konferanslar en fazla 32 kişi ile sınırlıydı.

Telegram sonuda WhatsApp’taki özelliği getirdiTelegram sonuda WhatsApp’taki özelliği getirdi

TELEGRAM YAYIN PLATFORMLARIYLA REKABETE BAŞLADI

Video görüşmelere izleyici olarak katılabilecek kişi sayısını 1000’e çıkaran Telegram, adeta bir yayın platformuna dönüştü. Önceki güncellemede aktif katılımcı sayısını 30 olarak belirleyen platform, yeni güncellemede bu sayıya bir değişiklik yapmadı.

Telegram, geçtiğimiz ay uzun bir bekleyişin ardından video görüşmelerini kullanıma açmıştı. Video görüşmelere aktif olarak katılabilecek kişi sayısı ise 30 olarak belirlenmişti. Bu, WhatsApp gibi büyük rakiplerle başa çıkmak için önemli bir adım oldu. Telegram yakın zamanda birçok özelliği kullanıma açtığı bir güncellemeyi daha kullanıcılarına sundu. Bu güncellemenin en büyük özelliği ise video görüşmelerdeki izleyici sınırının 1000’e çıkması oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı