Age of Empires 4 için geliştirici ekipten sürpriz videolar

Efsanevi strateji oyunu Age of Empires serisinin yeni versiyonu Age of Empires IV için yeni videolar paylaşıldı. Paylaşılan videolarda yeni imparatorluklar ve oyun modları dikkatlerden kaçmadı.

GİRİŞ 02.08.2021 10:33 GÜNCELLEME 02.08.2021 10:39

Strateji oyunu denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Age of Empires, çok yakında yeni bir oyunla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Age of Empires 4 ismiyle satışa sunulacak oyun, milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. Oyunun geliştirici ekibi Age of Empires 4’ün neler sunacağını gösteren iki yeni video paylaştı.

AGE OF EMPIRES 4 YENİ İMPARATORLUKLARI TANITACAK

Age of Empires 4, piyasaya sürüldüğünde 8 farklı medeniyete sahip olacak. Bu medeniyetler, Roma, İngiliz, Çin, Rus, Delhi, Moğol, Fransız ve Abbasi İmparatorluğu olarak karşımıza çıkacak. Paylaşılan fragramlardan bir tanesi, Abbasi İmparatorluğu'nun özelliklerini kısmen de olsa gözler önüne seriyor. Diğer fragmanda ise oyundaki deniz savaşlarının nasıl olacağına dair ufak bir ön bakış sunuluyor.

AGE OF EMPIRES 4 ÇIKIŞ TARİHİ VE FİYATI

Age of Empires 4, 28 Ekim 2021'de PC için çıkış yapacak. Oyun, Türkçe dil desteği sunacak. Age of Empires IV ilk günden Xbox Game Pass'e de eklenecek. İki farklı sürüm halinde piyasaya sürülecek oyunun standart sürümü 299, Deluxe Edition isimli sürümü ise 399 TL karşılığında satın alınabilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 27 saattir giderilemedi
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!