Facebook ofise dönüşü delta varyantı nedeniyle erteledi

Facebook, artan koronavirüs vakaları ve delta varyantı tehlikeleri nedeniyle çalışanların ofise dönüşünü erteleme kararı aldı.

Facebook ofise dönüşü delta varyantı nedeniyle erteledi
Facebook ofise dönüşü delta varyantı nedeniyle erteledi
GİRİŞ 13.08.2021 10:28 GÜNCELLEME 13.08.2021 10:28

Koronavirüs pandemisi nedeniyle evden çalışmaya geçiş yapan Facebook, bu sonbaharda ofise dönüş planları yapıyordu. Ancak artan koronavirüs delta varyantı vakaları nedeniyle endişelerini dile getiren Facebook yetkilileri Bloomberg’e ofise dönüşün gelecek yıla ertelendiğini açıkladı.

TikTok indirme rakamlarında Facebook’u tahtından ettiTikTok indirme rakamlarında Facebook’u tahtından etti

Facebook ve Instagram aşı karşıtlarına savaş açtıFacebook ve Instagram aşı karşıtlarına savaş açtı

Facebook’un konu hakkındaki açıklaması şu şekilde, “Ofise geri dönme yaklaşımımızı yönlendiren şey tarihler değil verilerdir. Delta varyantına dayalı olarak artan Covid vakalarını gösteren son sağlık verileri göz önüne alındığında, ABD'deki ekiplerimizin Ocak 2022'ye kadar ofise geri dönmeleri gerekmeyecek. Bunun ABD dışındaki bazı ülkeler için geçerli olmasını bekliyoruz. kuyu. Durumu izlemeye ve ofise dönüş planlarımızın herkesin güvenliğine öncelik vermesini sağlamak için uzmanlarla birlikte çalışmaya devam ediyoruz.

Facebook, aşılama ve maskeleme gereklilikleriyle Ekim ayına kadar ofisleri tamamen yeniden açmayı planlıyordu. Şimdi, enfeksiyonlarla ilgili yerel verilere bakıldığında, Eylül ayındaki yüzde 50'lik geri dönüş ve tam kapasiteye yükselme aylar sonra. ABD dışındaki ofisler, yerel duruma bağlı olarak bu yıl içinde yeniden açılabilir.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?