Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 ön siparişe açıldı

Samsung Türkiye, geçtiğimiz ay tanıtılan katlanabilir ekranlı Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Fold 3’ü ön siparişe açtı. Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’ün fiyatları haberimizde.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 ön siparişe açıldı
Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 ön siparişe açıldı
GİRİŞ 02.09.2021 12:14 GÜNCELLEME 02.09.2021 12:14

Samsung, geçtiğimiz ay düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde katlanabilir ekranlı yeni akıllı telefonları Galaxy Z Fold3 ile Galaxy Z Flip3'ü duyurmuştu. Etkileyici özelliklere sahip olan telefonlar şimdi, Türkiye'de ön siparişe açıldı.

Samsung’dan akordeon akıllı telefonSamsung’dan akordeon akıllı telefon

Galaxy S21 FE hakkında yeni sızıntıGalaxy S21 FE hakkında yeni sızıntı

Samsung Türkiye'nin internet sitesinde her iki modelin de 5G bağlantı desteğine sahip olduğunu görüyoruz. Galaxy Z Fold3 yalnızca 256 GB, Galaxy Z Flip3 ise yalnızca 128 GB depolama alanıyla ön siparişe açıldı. Telefonların RAM seçenekleri ise Galaxy Z Fold3'te 12 GB, Galaxy Z Flip3'te 8 GB olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca, Galaxy Z Fold3'ü 3, Galaxy Z Flip3'ü ise 4 renk seçeneğiyle tercih edebiliyorsunuz.

GALAXY Z FLİP 3 FİYATI

Samsung Türkiye, uzun zamandır kullanıcılara değişim kampanyası imkanı tanıyor. Bu kampanya kapsamında tüketiciler, sahip oldukları akıllı telefonları Samsung'a satabiliyorlar. Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 için de bu kampanyayı sürdüren şirket, Galaxy Z Fold3 için 15 bin TL'ye kadar, Galaxy Z Flip 3 içinse 11 bin 500 TL'ye kadar indirim fırsatı sunuyor.

GALAXY Z FOLD 3 FİYATI

Samsung Türkiye'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre Galaxy Z Flip3'ün fiyatı, 11 bin 999 TL olarak belirlenmiş durumda. Günümüz koşullarında, bu fiyatın uygun olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Galaxy Z Fold3'ün fiyatına baktığımızda ise bu telefonun piyasadaki en pahalı cihazlardan bir tanesi olacağını görüyoruz. Zira Samsung Galaxy Z Fold3'ün Türkiye fiyatı, 21 bin 999 TL olarak belirlenmiş durumda.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri