WhatsApp’tan kaybolan mesajlara yeni özellik

WhatsApp geçtiğimiz günlerde kaybolan mesajlar özelliği duyurmuş ve beta kullanıcılarına sunmuştu. Popüler mesajlaşma platformu şimdi de kaybolan mesajlara yeni bir özellik getireceğini açıkladı.

WhatsApp’tan kaybolan mesajlara yeni özellik
WhatsApp’tan kaybolan mesajlara yeni özellik
GİRİŞ 03.10.2021 10:57 GÜNCELLEME 03.10.2021 10:57

WhatsApp, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Kısa süre önce Telegram‘ın sevilen özelliği kaybolan mesajları bünyesine katan platform, şimdi ise bu seçeneği geliştiriyor. Şirket kullanıcılara çok daha kapsamlı seçenekler sunmaya hazırlanıyor.

WhatsApp gizlilik özelliği Android’e geliyorWhatsApp gizlilik özelliği Android’e geliyor

WhatsApp kullanıcılara para dağıtmaya başlıyorWhatsApp kullanıcılara para dağıtmaya başlıyor

Özellikler gizliliğe önem veren kullanıcıları düşünen WhatsApp, kaybolan mesajlar için yeni bir özellik yayınladı. Buna göre, uygulamayı kullanarak kalıcı bir mesaj göndermek istemeyen kişiler, söz konusu içeriğin kendini imha edeceği zamanı belirleyebilecek.

WHATSAPP KAYBOLAN MESAJLARA ZAMANLAYICI GETİRİYOR

Önemli özellikleri yayınlamadan önce beta kullanıcıları ile test eden WhatsApp, iOS için oldukça ilginç bir güncelleme yayınladı. Kaybolan mesajlara yeni yetenekler kazandıran güncelleme, kullanıcıların iletiyi göndermeden önce ne zaman yok olacağını seçmesine imkan tanıyor. Buradan tek gösterim, 24 saat ya da 3 ay seçeneklerinden istediğinizi işaretleyebiliyorsunuz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…