Xiaomi Pad 5 Türkiye’de satışa sunuldu

Xiaomi’nin Mi marka ismini kullanmadan tanıttığı ilk tablet Xiaomi Pad 5 bugün itibariyle Türkiye’de satışa çıktı. Xiaomi Pad 5 fiyatı ve özellikleri haberimizde.

Xiaomi Pad 5 Türkiye’de satışa sunuldu
Xiaomi Pad 5 Türkiye’de satışa sunuldu
GİRİŞ 08.10.2021 10:38 GÜNCELLEME 08.10.2021 10:38

Xiaomi’nin tablet pazarına geri dönüş yaptığı Xiaomi Pad 5 modeli şık tasarımı ve teknik özellikleriyle iPad serisine meydan okuyor. Xiaomi Smart Pen destekli olan Xiaomi Pad 5 serisi uygun fiyat ve yüksek performans sunuyor. Ülkemizdeki teknoloji mağazalarında yerini alan Xiaomi Pad 5 görece uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Xiaomi Civi Pro ekranıyla bir ilk olacakXiaomi Civi Pro ekranıyla bir ilk olacak

Uygun fiyatlı amiral gemisi Redmi Note 10 Lite tanıtıldıUygun fiyatlı amiral gemisi Redmi Note 10 Lite tanıtıldı

Xiaomi 12 zirveye oynayacak özelliklerle geliyorXiaomi 12 zirveye oynayacak özelliklerle geliyor

XIAOMI PAD 5 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Xiaomi Pad 5 üst düzey eğlence, oyun ve içerik üretimi için tasarlandı. Kalem ve klavye desteği bulunuyor. Ekran, hoparlör ve işlemcisi ile dikkat çekiyor. Ancak belirtmekte fayda var, Xiaomi Smart Pen kalem ve Xiami Pad Klavye aksesuarları ayrı olarak satılıyor.

Xiaomi Pad 5’in ekranı 11 inç büyüklüğe, 120 Hz tazeleme hızına ve WQHD+ çözünürlüğe sahip. IPS LCD panelin kullanıldığı ekranda Dolby Vision ve HDR10 desteğine yer veriliyor.

İşlemci olarak daha önce firmanın Poco X3 Pro telefonunda kullanılan Snapdragon 860 yonga setine yer veriliyor. Adreno 640 GPU’dan besleniyor ve 6 GB RAM sunuyor. Yurt dışında 128 GB ve 256 GB olarak iki farklı seçeneği bulunan Xiaomi tabletin ülkemizde yalnızca 256 GB seçeneği bulunuyor.

Batarya olarak 8720 mAh büyüklüğünde pilin kullanıldığı görülüyor. Kutu içinden 22,5 W hızlı şarj destekli adaptör çıkıyor. 16 saat video veya 10 saat kesintisiz oyun deneyimi sunuyor.

Dört adet hoparlörün bulunduğu Xiaomi Pad 5’de Dolby Atmos özelliği mevcut. Arkada 13 MP, önde 8 MP çözünürlüğünde kamera ile belgeleri kaydedebilir veya görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz.

XIAOMI PAD 5 FİYATI

Xiaomi Pad 5 ülkemizde çeşitli Pazaryerleri ve Mi Store mağazalarında eş zamanlı olarak yerini aldı. Xiaomi Pad 5 için ülkemizde satış fiyatı 6GB RAM + 256 GB depolama alanı için 3,999TL olarak belirlendi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu