125W hızlı şarjla gelecek ilk amiral gemileri açıklandı

Akıllı telefonlardaki hızlı şarj yarışında yeni bir dönemin kapıları açıldı. Artık amiral gemisi modellerde 125W hızlı şarj teknolojisi yer alacak. Büyük batarya kapasitesi olan modeller dakikalar içinde tam şarj olabilecek.

125W hızlı şarjla gelecek ilk amiral gemileri açıklandı
125W hızlı şarjla gelecek ilk amiral gemileri açıklandı
GİRİŞ 15.11.2021 10:50 GÜNCELLEME 15.11.2021 10:50

OPPO’nun 2020 yazında duyurduğu 125W hızlı şarj teknolojisi son kullanıcıyla buluşuyor. Hızlı şarj sayesinde, akıllı telefonlarımızın pilini kısa süre içerisinde doldurabiliyoruz. 120W’a kadar destekleyen Xiaomi Black Shark 4, Xiaomi 11T Pro, ZTE Nubia Red Magic 6 Pro gibi cihazlar 30 dakikaya yakın zaman zarfında yüzde 100 şarj olabiliyorlar.

Şarj hızını artıracak yöntemlerŞarj hızını artıracak yöntemler

Eşi benzeri olmayan USB-C’li iPhone dudak uçuklatan fiyata satıldıEşi benzeri olmayan USB-C’li iPhone dudak uçuklatan fiyata satıldı

OPPO, ONEPLUS VE REALME İLE BAŞLAYACAK

Hızlı şarjda yeni bir devrim niteliği taşıyan 125W ise çıtayı daha yükseğe çıkarıyor. Ünlü sızıntılarıyla tanınan Makul Sharma, yeni teknolojiyi ilk destekleyecek akıllı telefonların listesini paylaştı. Liste, BBK Electronics çatısı altında faaliyet gösteren OPPO, OnePlus ve Realme’nin önümüzdeki sene piyasaya sürecekleri amiral gemisi akıllı telefonları içeriyor.

Makul Sharma’nın yayınladığı listeye göre, önümüzdeki yıl tanıtılması beklenen OnePlus 10 Pro modeli 125W hızlı şarj teknolojisi kullanacak. Kardeş şirket Realme’nin 2022’de piyasaya süreceği GT2 Pro, OnePlus 10 Pro ile aynı kaderi paylaşacak. OPPO Find X4/X4 Pro ve Reno 8 Pro akıllı telefonlar da aynı şekilde 125W’a kadar hızlı şarj olabilecekler.

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!