Daha küçük, daha uzun batarya süresi! İşte Samsung Galaxy Buds Pro 2'nin özellikleri

Samsung'un yeni cihazlarını tanıtacağı, Galaxy UNPACKED 2022 etkinliği için geri sayım başladı. 10 Ağustos'ta başlayacak etkinlik kapsamında birçok yeni cihaz tanıtılacak. Bunlardan bir tanesi ise Samsung Galaxy Buds Pro 2.

Daha küçük, daha uzun batarya süresi! İşte Samsung Galaxy Buds Pro 2'nin özellikleri
Daha küçük, daha uzun batarya süresi! İşte Samsung Galaxy Buds Pro 2'nin özellikleri
GİRİŞ 13.06.2022 14:54 GÜNCELLEME 13.06.2022 15:53

Apple'nin Dünya Çapında Geliştiriciler Konferası'ndan sonra Samsung Galaxy UNPACKED 2022 etkinliği için hazırlıklarına devam ediyor. Etkinlikte, Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 model telefonların yanında Samsung Galaxy Buds Pro 2'de tanıtılacak.

Samsung Galaxy Buds Pro'nun ilk olarak Ocak 2021'de tanıtılmıştı. Galaxy Buds Pro, ayarlanabilir aktif gürültü engelleme, ayarlanabilir ortam sesi gibi birçok yenilikçi teknoloji içeriyordu. İddialara göre Galaxy Buds Pro 2 tüm bu özelliklerin yanında uzamzal ses teknolojisini destekleyecek. Uzamsal ses teknolojisi yalnızca önden, arkadan ve yanlardan değil, aynı zamanda yukarıdan ve aşağıdan da ses geliyormuş gibi his yaratır. Bu sayede Galaxy Buds Pro 2 360 ​​derecelik bir ses deneyimi sunacak.

İddialara göre Galaxy Buds Pro 2'nin seri üretimine başlandı. Yeni kulaklık Zenith White, Zenith Bora Purple ve Zenith Graphite olmak üzere üç renkte piyasaya sunulacak. 

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...