Codashop, zenginleşen oyun listesine Call of Duty®: Mobile COD Points’i ekledi

Türkiye'deki Call of Duty®: Mobile hayranları şimdi Codashop üzerinden kolayca COD Points satın alabiliyor.

Codashop, zenginleşen oyun listesine Call of Duty®: Mobile COD Points’i ekledi
Codashop, zenginleşen oyun listesine Call of Duty®: Mobile COD Points’i ekledi
GİRİŞ 17.08.2022 14:00 GÜNCELLEME 17.08.2022 14:00

Coda Payments (“Coda”) ve Activision Publishing, bugün "Call of Duty®: Mobile (“CODM”) oyununun Codashop'ta yükleme yapma özelliğini Türkiye'de kullanıma sunarak küresel ortaklıklarının erişimini genişletti. Büyük rağbet gören oyun, mümkün olan en hareketli birinci şahıs aksiyon deneyimlerinden birini ücretsiz olarak mobil cihazlara getiriyor. Böylece oyuncular, COD'un hızlı tempolu 5v5 takım tabanlı dövüşlerinin ve kişiselleştirme seçeneklerinin heyecanını doğrudan akıllı telefonlarında yaşıyor.

Call of Duty®: Mobile, Modern Warfare ve Black Ops evrenleri de dahil olmak üzere bölgelerin sevilen haritaları, ikonik karakterleri ve kendine has silahları tek bir destansı deneyimde zirveye taşımak için mobil sürüme özel olarak yeniden tasarlandı. Hayranlar CODM oynarken, John Price, David ve Alex Mason, Simon “Ghost” Riley ve Thomas Merrick gibi en destansı karakterlerden bazılarını seçebiliyor. Deneyimlerini geliştirmek isteyen oyuncuların hedefinde, Kredi ve COD Points olmak üzere iki tür oyun içi para birimi bulunuyor. Krediler, görevleri tamamlayarak kazanılırken artık Türkiye'deki Codashop kullanıcılarına da sunulan diğer seçenekte COD Points satın alınarak uygun ve güvenli yüklemeler yapılıyor. 

COD Points, CODM mağazasında sunulan ve silahların seviyesini yükseltmek için kullanılan Silah Deneyim Kartlarını da içeren çeşitli oyun içi öğelere ulaşmanın ilk yolu olarak öne çıkıyor. COD Points ile oyuncular Silah Şemaları, Arama Kartları, Amblemler, Tılsımlar ve bir sonraki göreve hazırlanmaya yardımcı olan dijital oyun içi diğer içeriklerden oluşan paketler alabiliyor.

Coda Payments’in sunduğu, dijital içerik ve oyun içi para birimleriyle 100 milyondan fazla oyun severe güvenilir bir pazar olarak faaliyet gösteren Codashop, dünya çapında 60'tan fazla bölgede, oraya özel birçok ödeme imkânı sağlıyor. Şimdi Türkiye'deki CODM hayranları, Papara, kredi/banka kartları, ön ödemeli kartlar, havale/EFT, ATM ve PTT ile ödeme seçenekleri dahil olmak üzere, çeşitli ödeme kanalları ve yöntemleri arasından seçim yapma özgürlüğüne sahip. Codashop'u kullanan oyuncular, kayıt gerektirmeyen sorunsuz ve güvenli bir kullanıcı deneyimi yaşıyor; COD Points doğrudan CODM hesabına yatırıldığından oyuna daha fazla zaman kalıyor!

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri