'Twitter Çevresi' özelliği Türkiye'de kullanıma açıldı

Twitter belirlenen kullanıcıların gönderilerinizi gördüğü Circle'ı Türkiye'de kullanıma açtı. Tıpkı Instagram yakın arkadaşlar gibi çalışan Circle ile tweetleri sadece seçili kişiler görüyor. Circle'nin Türkçe adı 'Twitter Çevresi' oldu.

'Twitter Çevresi' özelliği Türkiye'de kullanıma açıldı
'Twitter Çevresi' özelliği Türkiye'de kullanıma açıldı
GİRİŞ 05.09.2022 17:35 GÜNCELLEME 05.09.2022 17:36

Milyonlarca kullanıcısı olan Twitter uzun süredir test ettiği yeni Circle özelliğini Türkiye'deki kullanıcıların kullanıma sundu. Şirket Circle özelliği için Türkçe isim olarak Twitter Çevresi ismini tercih etti.

Mayıs ayından bu yana test edilen Twitter Çevresi özelliği kullanıcılara tweetlerini belirledikleri kişiye gösterme imkanı sunuyor.

Böylece tıpkı Instagram yakın arkadaşlar özelliği gibi çalışan Circle ile paylaşımlarınız sadece seçtiğiniz kişiler tarafından görüntülenebiliyor.

Özelliği kullanmak için tweet girilen alanda yer mini profil fotoğrafınızın yanında bulunan bölümden Twitter Çevresi özelliğini hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

İlgili yere tıklandığında Tüm Takipçiler ve Twitter Çevresi şeklinde iki seçenek çıkıyor. Eğer bu alanda Twitter Çevresi'ni seçerseniz attığınız tweetler yalnızca seçtiğiniz kişiler tarafından görüntülenecektir.

Ancak şimdilik en fazla 150 kişiden oluşan Twitter Çevresi oluşturabiliyorsunuz. Çevrenize ekleyeceğiniz kişileri takip etmek ya da onların sizi takip etmesi gerekmiyor. Yeni özelliği kullanarak atılan Tweet'lerin altında ise yeşil bir çerçeve içerisinde bilgi metni yer alıyor.

Öte yandan Twitter ayda 5 dolar karşılığında abone olan Blue kullanıcılarına tweet düzenleme özelliğini sunmaya hazırlanıyor. 

Twitter'da tweetleri düzenlemek yakında mümkün olacakTwitter'da tweetleri düzenlemek yakında mümkün olacak

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! CANLI
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi