HyperX'den yeni oyuncu kulaklığı: Cloud Stinger 2

HyperX, oyunculara özel HyperX Cloud StingerTM 2 kulaklığının piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

HyperX'den yeni oyuncu kulaklığı: Cloud Stinger 2
HyperX'den yeni oyuncu kulaklığı: Cloud Stinger 2
GİRİŞ 26.09.2022 15:22 GÜNCELLEME 26.09.2022 15:22

HP'ye ait HyperX, bugün bilgisayar oyuncuları için geliştirilmiş HyperX Cloud StingerTM 2 oyun kulaklığının piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Yumuşak hafızalı köpük ve birinci sınıf deri ile HyperX'e özgü konfor ve dayanıklılık sunan yeni Cloud Stinger 2, gelişmiş 3D ses uzamsallaştırma ve yerelleştirme doğruluğu için DTS® Kulaklık:X® Uzamsal Ses1 içerir.

Genel performanstan ödün vermeden ağırlığı en aza indiren Cloud Stinger 2, uzun oyun seansları ve arkadaşlarınızla sohbet etmek için ideal olan etkileyici sesi, hafiflik ve konforla birlikte sunuyor.

HyperX EMEA İşletme Müdürü Bianca Walter yeni oyuncu kulaklığıyla ilgili, "Popüler Stinger kulaklık serimize yeni ve geliştirilmiş bir ekleme yaparak Cloud Stinger 2 ile ürün yelpazemizi genişletmekten heyecan duyuyoruz. Hem işlev hem de konfor için etkileyici özelliklerle dolu, kaliteli bir kulaklık seçeneği sunan Cloud Stinger 2, artık daha yoğun oyun içi deneyimi sunabilmek adına, gelişmiş DTS Kulaklık:X ses özelliğine sahip" dedi.

Cloud Stinger 2, orjinal HyperX Cloud Stinger'ın temellerini korurken, bunları daha da geniş bir oyuncu yelpazesinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde geliştirildi.

Ağırlığı 300 gramın altında olan kulaklık, mükemmel ses ve hafiflik ile kaliteli bir kullanıcı deneyimi için tasarlanmıştır. Daha net ses sağlamak için büyük 50 mm sürücüler kullanır ve molalar sırasında boyun çevresinde rahat taşımak için 90 derece dönebilen kulaklık başlıklarına sahiptir. Ayrıca kulaklıkta bulunan kolay erişilebilen ses kontrolleri ve gürültü önleyici esnek mikrofon gibi özellikler kullanıcıları düşünerek tasarlanmıştır.

Yeni kulaklığın Türkiye satış fiyatı henüz açıklanmadı. Ancak yurt dışında 50 eurodan (yaklaşık 890 TL) alıcı buluyor.

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!