Xiaomi AloT ürünlerini tanıttı: Sürprizler var

AloT ürünlerini tanıtan Xiaomi, oluşturduğu ekosistem ile kullanıcıların teknoloji kullanımında rahat bir deneyim yaşamalarını istiyor. Tanıttığı yeni ürünler büyük ilgi gördü

Xiaomi AloT ürünlerini tanıttı: Sürprizler var
Xiaomi AloT ürünlerini tanıttı: Sürprizler var
GİRİŞ 27.02.2023 13:16 GÜNCELLEME 27.02.2023 13:38

Xiaomi eğlence ve akıllı yaşamı temel alan AloT ürünlerini tanıttı. Tanıtılan ürünlerde Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro ve Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Ultra yer alıyor. Teknoloji dünyasında oluşturduğu ekosistem ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Xiaomi, tanıttığı bu üç ürün ile birlikte adından söz ettirmeyi başardı.

Xiaomi Wacth 4 Pro

XİAOMİ WATCH 4 PRO

Yeni tasarımı ile güçlendirilen Xiaomi Watch S1 Pro, telefonunuza bakmadan rahatlıkla işlerinizi halletmenize olanak sağlıyor. Sahip olduğu şık görünümü ile birlikte tarzınıza bir yenilik daha ekleyeceksiniz.

Cihazda 1.47 inç büyüklüğe sahip ekran yer almakta. Serinin bir diğer saati olan Watch S1 akıllı saatinde ise 1,3 inç büyüklüğündeki ekran kullanılıyor. Cihazın Pro modeli 480 x 480 piksel çözünürlüğe sahip. 326 ppi özelliğine sahip olan cihaz, parlaklığıyla birlikte gün ışığında yüksek performans sunacak. Cihaz aynı zamanda 5 ATM basınca kadar suyun altında çalışabilmekte.

Xiaomi 13 Pro tanıtıldı! 20 Dakikada tamamen şarj oluyor!Xiaomi 13 Pro tanıtıldı! 20 Dakikada tamamen şarj oluyor!

500 mAh kapasiteli bataryası sayesinde 10 dakika şarjda bırakılan cihaz iki gün açıkta kalma performansı sunacak.

Xiaomi Buds 4 Pro

XİAOMİ BUDS 4 PRO

Yüksek ses kalitesine sahip olan kulaklık, 990kbps seviyesinde veri aktarımı sağlıyor. Sony'nin LDAC teknolojisini kullanan Xiaomi, kullanıcıları müzik dinlerken istenmeyen gürültülerden kurtaracak.

Xiaomi Elektric Scooter 4 ultra

XİAOMİ ELEKTRİC SCOOTER 4 ULTRA

Xiaomi, oluşturduğu ekosistem ile kullanıcıların hangi Xiaomi modelini kullanırlarsa kullansınlar aynı rahatlığı hissetmelerini sağlamayı amaçlıyor. Elektirkli scooter'da 10 inç Xiaomi DuraGel lastikleri kullanıldı. Bu da engebeli yüzeylerde artık daha rahat bir kullanım sunacak ve kullanıcıların güvenliği sağlanacak. 

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz