Lenovo Legion Tower 7i Gen 8'in ezber bozan özellikleri!

Bütün karşılaştırmalar yeniden yapılacak! Lenovo Legion Tower 7i Gen 8, oyunculara şimdiye kadarki en güçlü masaüstü oyun deneyimini yaşatacak. 4K çözünürlüğünü destekleyen bilgisayar, sahip olduğu donanım özellikleriyle ilgi çekiyor.

Lenovo Legion Tower 7i Gen 8'in ezber bozan özellikleri!
Lenovo Legion Tower 7i Gen 8'in ezber bozan özellikleri!
GİRİŞ 09.03.2023 14:39 GÜNCELLEME 09.03.2023 14:45

Lenovo'nun Legion 7i oyun masaüstü bilgisayarı, üstün performans, özelleştirilebilir RGB aydınlatma ve hız aşırtma gibi harika özellikler sunuyor. Oyun dünyasına hızlı bir giriş yapmakla tanınan şirket, Lenovo Legion Tower 7i Gen 8 masaüstü bilgisayarını tanıttı.

Lenovo Legion Tower 7i Gen 8, sahip olduğu üstün özelliklerle masaüstü oyun dünyasında lider olabilecek bir bilgisayar. Intel Core i9 - 13900K işlemcisi ve Nvidia Geforce RTX 4080 grafik kartını kullanacak şekilde tasarlanan oyun bilgisayarı, kendi alanındaki rakiplerini eleyeceği söyleniyor. Tüm kıyaslamaların yeniden yapılmasını sağlayacak olan Lenovo Legion Tower 7i Gen 8, kullanıcılara her oyunda üstün bir performans sunacak.

TASARIM BİLGİLERİ

Izgara hariç, kasanın neredeyse tamamı metal olduğu belirtiliyor. Ayrıca kaya gibi sağlam bir his veren kasa tasarımı, kullanıcıların içini rahat ettirecek gibi görünüyor. Şeffaf temperli cam yan panel, kesintisiz bir iç görünüm sağlıyor. Ayrıca Legion'un kapsamlı RGB aydınlatması bulunmakta. Böylelikle kasanızın içinde nelerin olup bittiğini görmeniz daha da kolaylaşacak.

PlayStation 5 güncellemesiyle gelen yeni özellikler tanıtıldıPlayStation 5 güncellemesiyle gelen yeni özellikler tanıtıldı

Aydınlatmalı parçalar arasında altı adet 120 mm fan (üçü ön giriş için, ikisi üstte ve biri arkada) bulunmakta. Diğer parçalar arasında ise Legion ön panel yazısı, CPU soğutucusu ve akıllı bir RGB soğutucu yuvasına sahip Nvidia GPU yer alıyor. Daha da fazla parlaklık için Lenovo, tüm iç mekanı aydınlatmak için kasa içinde beyaz bir LED şerit kullanıyor.

Lenovo'nun Vantage uygulamasında önceden ayarlanmış aydınlatma desenlerini seçebilir veya kendi deseninizi tasarlayabilirsiniz. Doğal olarak, parlaklığı azaltabilir veya aydınlatmayı bölge bölge devre dışı bırakabilirsiniz.

LENOVO LEGİON TOWER 7İ GEN 8'İN GENEL ÖZELLİKLERİ

Legion Tower 7i Gen 8'de Intel Core i9-13900KF CPU (32 iş parçacığını destekleyen 24 çekirdek ve 5,8 GHz'e yükseltme), 16 GB Nvidia GeForce RTX 4080 GPU, 32 GB DDR5-5600 RAM, 1 TB PCI Express 4.0 SSD, Bluetooth 5.1 ile Wi-Fi 6E, Windows 11 Home ve bir yıllık garanti bulunmakta.

Artıları Eksileri
4K oyun deneyimi Ön USB-C bağlantı noktası yok
Kolayca yükseltilebilir Fabrikada özelleştirilemez
Sessiz fanı mevcut  
Canlı RGB aydınlatma ile düşük profilli tasarım  

 

Önyükleme Sürücüsü Kapasitesi 1
Önyükleme Sürücü Tipi SSD
Masaüstü Sınıfı Oyun
Grafik Kartı Nvidia GeForce RTX 4080
İşletim Sistemi Windows 11 Home
İşlemci Intel Core i9-13900KF
İşlemci Hızı 3
RAM 32

 

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!