Togg'un ön siparişe sunulduğu Trumore, birinci sıraya yükseldi!

Togg'un 17-27 Mart tarihleri arasında ön siparişe açılması, Trumore uygulamasını en popüler uygulamalar listesinde zirveye taşıdı.

Togg'un ön siparişe sunulduğu Trumore, birinci sıraya yükseldi!
Togg'un ön siparişe sunulduğu Trumore, birinci sıraya yükseldi!
GİRİŞ 16.03.2023 15:17 GÜNCELLEME 16.03.2023 15:32

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili Togg, bugünden itibaren 27 Mart'a kadar akıllı telefon uygulaması Trumore ve Togg'un resmi internet sitesi üzerinden ön siparişe açıldı. Togg'un ön siparişe çıkarılacağının duyulması üzerine, Trumore uygulaması App Store'da en popüler ücretsiz uygulamalar listesinde birinci sıraya yükseldi.

TOGG HABERLERİ EN POPÜLER UYGULAMA LİSTESİNİ YENİDEN ŞEKİLLENDİRDİ

Vatandaşların heyecanla beklediği gün nihayet geldi! Togg, Trumore uygulaması ve Togg'un internet sitesi üzerinden resmi olarak ön siparişe çıktı. Vatandaşlar 16-27 Mart tarihleri arasında Trumore ve Togg'un resmi internet sitesi üzerinden gerçekleşecek olan ön siparişte, Togg siparişi vermek için bir gün öncesinden Trumore uygulamasını indirdi.

Kısa bir süre içerisinde Togg'a ilgi duyanlar tarafından indirilen uygulama, en popüler uygulamalar listesinin zirvesinde yer aldı. Ayrıca Google Play Store'da da Listesinin beşinci sırasında yer alarak, TikTok ve WhatsApp gibi popüler sosyal medya uygulamalarını geride bıraktı.

TOGG T10X | C-SUV

TOGG KALİTELİ VE UCUZ

Türkiye'mizin yerli ve elektrikli aracı olan Togg, sınıfında üstün özellikler barındırıyor ve rakiplerine göre uygun bir fiyatla ön siparişe çıkıyor. Vatandaşlar 953 Bin TL'den başlayan fiyatlarla Togg'a sahip olabilecek. Togg, "T10X" adını verdiği C-SUV modeli hem görünümüyle hem de sahip olduğu özellikleriyle birlikte kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarmış durumda.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır