Twitter kısıtlamalara doymuyor: Sadece onaylı hesaplar kullanabilecek!

Twitter, duyurduğu ayrıcalıklı özelliklere sahip yeni TweetDeck'e 30 günden sonra yalnızca doğrulanmış hesapların ulaşabileceğini belirtti.

Twitter kısıtlamalara doymuyor: Sadece onaylı hesaplar kullanabilecek!
Twitter kısıtlamalara doymuyor: Sadece onaylı hesaplar kullanabilecek!
GİRİŞ 04.07.2023 08:58 GÜNCELLEME 04.07.2023 08:59

Kullanıcıların platform üzerinde tweet görüntüleme sayısını kısıtlayan Twitter, yeni bir adım atarak kısıtlamayı genişletti. Şirket, Twitter üzerinden yaptığı bilgilendirmede yeni özellikli TweetDeck hakkında açıklamalar yaptı. Açıklamada, milyonların kullandığı uygulamada kısıtlamaya giderek sadece onaylı hesapların kullanmasını sağlayacağını duyurdu.

Son birkaç gün içinde çok sayıda kullanıcının TweetDeck'in bazı bölümlerine erişememesinin ardından Twitter, Pazartesi günü  TweetDeck web uygulamasının yeni bir sürümünü kullanıcılara sunmaya başladı.

Elon Musk'tan şoke eden karar! Twitter'a kullanım sınırı getirdiElon Musk'tan şoke eden karar! Twitter'a kullanım sınırı getirdi

SADECE TWİTTER BLUE ABONELERİ KULLANABİLECEK

Şirket ayrıca 30 gün içinde kullanıcıların TweetDeck'e erişmek için doğrulanmış olmaları gerekeceğini de ekledi. Bu, yalnızca Twitter Blue abonelerinin, doğrulanmış kuruluşların ve Twitter tarafından doğrulama hediyesi verilen bazı kişilerin yeni TweetDeck'i kullanabileceği anlamına geliyor.

Twitter, eski TweetDeck'teki tüm kayıtlı aramaların ve iş akışlarının yeni sürüme taşınacağını söyledi. Yeni sürüme geçiş yapan kullanıcıların sütunlarını da içe aktarma seçeneğine sahip olacağı belirtildi.

Sosyal ağ, TweetDeck'te tam besteci işlevselliği, Spaces, video yerleştirme ve anketler sunuyor. Ancak Teams işlevselliğinin "geçici olarak kullanılamayacağı" belirtildi.

Esasen Twitter, kullanıcılara isterlerse Twitter Blue'yu satın almadan önce yeni TweetDeck'i test etmeleri için 30 günlük bir deneme süresi veriyor.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı