Epic Games’in ücretsiz olarak sunacağı oyun belli oldu

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor.

Epic Games’in ücretsiz olarak sunacağı oyun belli oldu
Epic Games’in ücretsiz olarak sunacağı oyun belli oldu
GİRİŞ 25.12.2023 17:50 GÜNCELLEME 25.12.2023 17:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, normalde her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyordu. Ancak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı döneminde bu durum değişti. Çünkü bu dönemde ücretsiz oyunlar haftalık olarak değil, günlük olarak veriliyor. Epic Games, yılbaşı dönemi boyunca her gün yeni bir oyunu ücretsiz hale getirmeye devam ediyor.

Yılbaşına özel bu etkinliği kapsamında şu ana kadar Destiny 2, DNF Duel, Melvor Idle ve Art of Rally’yi ücretsiz olarak veren Epic Games, ücretsiz oyununu da açıkladı.



Platformda günün ücretsiz oyunu Fallout 3 oldu. Fallout serisinin popüler oyunu, yarın yeni ücretsiz oyun gelene kadar platformdan ücretsiz bir şekilde edinilebilecek.

Üstelik Epic, Fallout 3’ün yalın halini vermiyor. Bunun yerine Fallout 3 Game of the Year Edition sürümünü ücretsiz hale getiriyor. Bu sürümün içinde Fallout 3 için bugüne kadar yayınlanan tüm ek paketler de yer alıyor.

KAYNAK: CNN
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • zafergülten 4 ay önce Şikayet Et
    ücretsiz mi...girin oynayın bakım görürsünüz...biraz oynayınca ekrana --elmas al,pırlanta al gibi oyunda eşya ve mühimmat almak kulanılan şeyler çıkıyor,kredi krtınla alacaksın..almassan oyunda yerinde sayıyor birşey anlamıyorsun.ücretsiz oyun para tuzağı yani.
    Cevapla
  • Zaferciğim 4 ay önce Şikayet Et
    Arkadasim oyun telefon oynu degil bilgisayar oynu ve tek oyunculu bilgisayar oyunlarinin %99 unda oyun ici satin alim yok. Yani drdigin seyler basitce dogru degil ve 3picden gelen hicbir ucretsiz oyunda dedigin gibi olmuyor(hediye olmayanlardan bahsediyorum)
    Cevapla
  • Zaferciğim 4 ay önce Şikayet Et
    Anlamadan yorum yapanlarda bugün.. Birader bilginiz yok fikriniz var ya. Fallout 3 yaz youtubea bak anlamıyorsan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi işgalci İsrail'i derinden vurdu: Bu işe başka ülkeler de bulaşırsa...
PKK'ya peş peşe darbeler! 23 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi