PlayStation5 platformunda ücretsiz olarak yayınlandı!

PlayStation Showcase'te tanıtılan SILENT HILL: The Short Message PlayStation5 platformunda ücretsiz olarak yayınlandı

PlayStation5 platformunda ücretsiz olarak yayınlandı!
PlayStation5 platformunda ücretsiz olarak yayınlandı!
GİRİŞ 01.02.2024 11:02 GÜNCELLEME 01.02.2024 11:02

Konami Digital Entertainment B.V., bugün yaptığı açıklamada, dünyaca ünlü psikolojik korku serisinin yeni öyküsü SILENT HILL: The Short Message'ın, PlayStation™ Store'da ücretsiz olarak yayınlandığını duyurdu.

Ayrıca, geliştirici stüdyo Bloober Team'in merakla beklenen SILENT HILL 2 remake için yayınladığı yeni fragman, iyileştirilmiş ve modernleştirilmiş mücadelelerde oyuncuları nelerin beklediğini gözler önüne seriyor.

SILENT HILL: The Short Message'ın baş kahramanı Anita, bir arkadaşı tarafından şehrin dışında terk edilmiş bir apartman kompleksine çağrılıyor. Anita bu tüyler ürpertici mekânı keşfederken gizlemeye çalıştığı karanlık bir gerçekle de yüz yüze geliyor. KONAMI daha önce SILENT HILL serisi için yeni bir dönemi başlatacak birçok yeni oyun ve interaktif medyanın yolda olduğunu duyurmuştu.

10 YIL ARADAN SONRA İLK SILENT HILL

SILENT HILL: The Short Message, sürpriz gösterimi ve ücretsiz olarak piyasaya sürülmesiyle, oyunun hayranlarına ulaşmayı hedeflerken yeni oyuncuların da bu psikolojik korku serisine girmeleri için bir fırsat sunuyor.

SILENT HILL: The Short Message, serinin eski ve önümüzdeki dönemde çıkacak oyunlarından bağımsız, tamamlanan hikayesiyle kısa bir oyun.

Oyun günümüzde geçiyor ve 21. yüzyılda herkesin aşina olduğu bir tema olan sosyal paylaşım sitelerindeki iftira ve zorbalığı ele alıyor.

SILENT HILL: The Short Message, aynı zamanda 10 yıldan sonra piyasaya sürülen ilk SILENT HILL oyunu olma özelliğine sahip. Serinin daha önceki oyunlarıyla tanışmamış yeni nesil oyuncuların, SILENT HILL'in sunduğu psikolojik korku dünyasını deneyimlemelerini umuyoruz.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu