Dreame Technology Galatasaray SK Sponsoru Oldu

Çin merkezli küresel öncü akıllı ev aletleri markası Dreame Technology, Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi sponsoru oldu

Dreame Technology Galatasaray SK Sponsoru Oldu
Dreame Technology Galatasaray SK Sponsoru Oldu
GİRİŞ 27.02.2025 13:48 GÜNCELLEME 27.02.2025 13:48

İş birliğinin basın toplantısı Ali Sami Yen Spor Kompleks Rams Park'ta basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi. Dreame Technology ve Galatasaray SK arasında yapılan sponsorluk anlaşması, Dreame'yi birden fazla platformda ve medya varlıklarında resmi sponsor olarak gösterecek.
 
Dreame Technology Bölge Müdürü Toni Xia sponsorluk anlaşması hakkında "Dreame olarak global büyüme stratejimizin bir parçası olarak Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Galatasaray ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz" dedi. Sözlerine "Avrupa'da olduğu gibi Türkiye pazarında da tüketiciler robot süpürge kategorisine fazlasıyla ilgi gösterdi ve biz de başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinde elde ettiğimiz pazar liderliğini yakın sürede Türkiye'de de yakalamak istiyoruz, bu liderliğe Galatasaray ile birlikte koşacağımıza inanıyoruz" şeklinde devam etti. Buna ek olarak önümüzdeki dönemde Dreame'nin Türkiye'de pazarlama faaliyetlerini artıracağını dile getiren Toni Xia, Türk sporuna katkıda bulunmaktan ötürü ayrıca mutlu olduklarını ifade etti. 
 
Dreame olarak sporun birleştirici gücüne ve teknolojinin dönüştürücülüğüne inandıklarını belirten Toni Xia, daha önce Almanya'nın köklü kulüplerinden Borussia Dortmund ve İtalya'nın prestijli takımı Inter Milan ile Dreame olarak sponsorluk işbirliği gerçekleştirdiklerini ve bu ortaklıklar sayesinde Avrupa pazarında Dreame'yi daha geniş kitlelere tanıtma fırsatı bulduklarını belirtti. "Galatasaray ve Dreame, mükemmeliyet, yenilikçilik ve sürekli gelişim gibi ortak değerlere sahip. Galatasaray'ın sahadaki üstün performansı ve başarıları, bizim teknoloji alanındaki yenilikçi yaklaşımımızla mükemmel bir uyum gösteriyor. Bu ortaklık sayesinde, her iki markanın da kendi alanlarında daha büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz." diyerek sözlerini sonlandırdı.
 
Galatasaray SK ile 2026-2027 sezonu sonuna kadar devam edecek sponsorluk anlaşması boyunca Dreame Technology ve kardeş markası MOVA, Galatasaray'ın medya varlıklarında ve platformlarında resmi sponsor olarak yer alacak.

 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trump'tan İran açıklaması: Anlaşma olmazsa daha acımasız saldırılar gelecek
İsrail'de kriz! Hükümette istifa depremi: Görevini bıraktı