Ultra dayanıklı Galaxy S7 Active geliyor!

Su ve toz geçirmezliğine ek olarak yükseklik basıncına, neme, tuzlanmaya ve titreşim şoklarına karşı da dayanıklı!

Ultra dayanıklı Galaxy S7 Active geliyor!
Ultra dayanıklı Galaxy S7 Active geliyor!
GİRİŞ 28.03.2016 22:45 GÜNCELLEME 28.03.2016 23:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz ay düzenlenen MWC 2016'da Galaxy S7 neslini tanıtıp geçtiğimiz günlerde de satışına başlayan Samsung, şimdi de seleflerinde olduğu gibi farklı varyasyonlarla aileyi genişletiyor.

Samsung'un satışa sunmaya hazırlandığı yeni ailenin yeni üyesi, dayanıklı form yapısına sahip olan 'Active' versiyonu. Takip edenlerin bileceği üzere Galaxy S5 neslinde ana modelin yanısıra S5 Mini, Sport, Plus ve Active olmak üzere dört farklı kardeş çıkaran Samsung, S6'da kesintiye gitmiş ve sadece Edge+ ile Active modellerini çıkarmıştı.

İşte şimdi Sammobile'ın aktardığı gelişmeye göre, S7 Active de yolda. SM-G891A model numarasıyla gelecek olan telefonun teknik özelliklerinin ne olacağı henüz belli değil ancak kesin olan şey seleflerindeki gibi MIL-STD-810G askeri standartla tasarlanacağı ki bunun anlamı mevcut modellerdeki su/toz geçirmezliğine ek olarak yükseklik basıncına, neme, tuzlanmaya ve titreşim şoklarına da karşı duracağı. Yine geçtiğimiz seneki benzerlerinden hareketle daha yüksek kapasiteye sahip bir bataryayla gelmesi de muhtemel. Bunun haricinde yongaseti, RAM vb. gibi temel teknik özelliklerde bir değişiklik olmayacak.

 

YORUMLAR 2
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle devam samsung türkiye gibi müşterin oldugu sürece aynı telefonları makyajlayıp satarsın
    Cevapla
  • Kepçe 8 yıl önce Şikayet Et
    2 3 ayda bir telefonlara ek olarak bir kaç özellik daha koyuyorlar faiş fiyattan satıyorlar yazık bizim türkiye insanıda meraklı böyle şeylere suya toza dayanıklı telefon alır çizilmesin diye koruma kılıfında kullanır gözünden sakınır.Ayrıca birde şu var sorsan o 2 3 milyarlık tlf kullanıcılarının %80 de tlf nunda sosyal medyadan başka birşeyde kullanmıyodur yani işini binliralık tlf da görür ama yok olmaz gösteriş yapacak ya Allah akıl fikir versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!