Rabia, Elif'i ailesine teslim edebilecek mi?

Küçücük yüreğinde kocaman sevgileri barındıran minik Elif’in yüreklere dokunan öyküsü ikinci sezonuyla hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de

Rabia, Elif'i ailesine teslim edebilecek mi?
Rabia, Elif'i ailesine teslim edebilecek mi?
GİRİŞ 03.05.2016 15:24 GÜNCELLEME 03.05.2016 15:24

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam, Rabia birbirlerinden ayrı düşen anne kızı kavuşturmak için elinden geleni yapar. Yaşlı kadın çiftliğin telefon numarasını bulur tüm cesaretini toplar ve arar.

338. BÖLÜM

Rabia, telefonda Asuman’ın sesini duyunca durumu hemen anlar ve idare eder. Rabia her ne kadar durumu kurtarmaya çalışsa da, Asuman Elif’in bulunmasına ramak kaldığını düşünür ve bir yandan Cemal’e bir yandan da Necdet’e ulaşmak için çabalar. Necdet ise Arzu’nun polisten kurtulması için kurnazca planlar yapar. Pelin, Selim’in dikkatini çekmek için tekrardan Koray’la yakınlaşır. Selim okulun kantininde ikisini görür ve hiç konuşmadan uzaklaşır. Pelin ise Selim’in onları kıskandığını sanır ve sevinir. Kenan’ın Arzu’dan boşanma kararına ise tüm çiftlik halkı sevinir ve destekler. Rabia; Asuman, Necdet ve Erkut’a rağmen Elif’i ailesine teslim edebilecek midir?

Başrollerinde Selin Sezgin, Volkan Çolpan ve ekranların en küçük oyuncularından Isabella Damla Güvenilir’in rol aldığı Elif, her kesimden izleyicinin kendisinden bir parça bulduğu içeriği ile yediden yetmişe herkesin gönlünü fethediyor. 

Künye:

Yönetmenler: Fulya Yavuzoğlu, Oğuz Ayaz
Müzik: Korhan Nart
Senaryo: Rüya İstanbul
Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz, Hüseyin Türkdönmez
Uygulayıcı Yapımcı: Gökhan Şahin

Oyuncular: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Emre Kıvılcım, Volkan Çolpan, Cemre Melis Çınar, Hasan Ballıktaş, Gülçin Tunçok, Zeynep Öğren, Batuhan Soncul, Umut Ölçer,  Dilara Yüzer, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Derya Şen, Ayşegül Yalçıner, Kıvılcım Kaya, Ayşe Baçkır, Kerem Akdeniz, Gürhan Gülbahar, Hakan Bozyiğit, Beril Ada Yeşil, Aysun Güven  Yapım: Green Yapım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çatılarda böyle kovaladılar...Bursa'da zehir tacirlerine helikopter destekli şok operasyon
Türkiye'nin tarihi anlaşması PKK elebaşını korkudan kekeletti: Türkiye her yeri kuşatacak!