Paramparça 27 Haziran yeni bölümü neden yok?

Paramparça 72. bölümü neden yayınlanmadı? Paramparça dizisi neden yok? Dizi takipçileri bu sorunun yanıtını arıyor. Paramparça 27 Haziran pazartesi günü neden yayınlanmadı

Paramparça 27 Haziran yeni bölümü neden yok?
Paramparça 27 Haziran yeni bölümü neden yok?
GİRİŞ 27.06.2016 10:44 GÜNCELLEME 27.06.2016 10:46

Paramparça 27 Haziran pazartesi günü ekranlara gelmedi. Dizinin fanları Paramparça 72.bölümün neden yayınlanmadığını merak etti. Star TV'nin sevilen dizisi Paramparça 71.bölümü ile geçen hafta sezon finali yaptı. Bu yüzden Paramparça 27 Haziran pazartesi günü yeni bölümü yayınlanmadı.

PARAMPARÇA YENİ SEZON NE ZAMAN?

Paramparça yeni sezonu ne zaman başlayacak. Dizinin takipçileri bu sorunun yanıtını arıyor. Paramparça  2016 - 2017 yılı başlama tarihi henüz belli olmadı. Geçen sene Eylül ayında başlayan Paramparça yeni sezonu yine Eylül ayında başlaması bekleniyor.

PARAMPARÇA SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Şükran Ovalı Paramparça’dan ayrıldı

Star TV ekranlarından ikinci sezonunu dolduran sevilen dizi Paramparça 20 Haziran Pazartesi günü 71. bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Çekimleri tamamlanan sezon finalinin ardından dizide sürpriz bir ayrılık yaşandı.  Diziye Nurgül Yeşilçay’ın ayrılığının ardından dahil olan Şükran Ovalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kadrodan ayrıldığını duyurdu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan IMF açıklaması
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!