Payitaht Abdülhamid 7.bölüm TRT 1'den izle

Ekranların yeni dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 7.bölümü. Aksiyon dolu bir bölümü geriden bırakan Payitaht Abdülhamid'in özeti ise büyük merak konusu oldu.

GİRİŞ 08.04.2017 09:43 GÜNCELLEME 08.04.2017 09:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Payitaht Abdülhamid son bölümüyle yine nefes kesti. TRT 1'in dönem dizisi olarak ekranlara getirdiği Payitaht Abdülhamid 7.bölümü ise izleyenleri şoke etti. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşandı?  Sara'yı Melike'nin odasında gören Sultan Abdülhamid ne yaptı? Yeni bölüm tanıtımında nefes kesen silahlı kapışa sahnesi şaşırttı. İşte dizinin 7.bölüm özeti ve tüm detayları

Payitaht Abdülhamid 7.bölüm özetini lze

Sara, sarayda bir odaya hapsedildi. Sebahattin Melike'nin hafızasını hatırlaması için uğraşmaya devam edecek ve Abdülkadir'in Melike'ye olan zaafını kullanacak. Abdülkadir'i ikna edip Melike'yi Sara ile görüştürecek.

Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer aldığı Payitaht Abdülhamid 7. bölüm 7 Nisan cuma günü TRT 1 ekranlarında...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Payitaht Abdülhamid'in son bölümünde, düşmanların alçakça planlarına karşı Sultan Abdülhamid savaşını sürdürmeye devam etti. Sultan Abdülhamid'in zekası ile patlamadan kurtulan Fatma Pesend Hanım saraya geldi.

Theodor Herzl'in büyük oyunu Filistin oldu. Theodor Herzl'in uygulayacağı hain planı öğrenen Sultan Abdülhamid iki hafiyeyi Filistin'e gönderdi. Hiram ise anarşi çıkartmak için yaptığı planları sürdürdü.

Mahmut Paşa'nın bıçakladığı kızı kaçırmaya giden Seniha Sultan, Bidar Kadın'a yakalandı ama olayları lehine çevirmeyi başardı.

YORUMLAR 4
  • Torunoglu 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel dizi ailece her hafta diziyi izliyoruz, Yapımında emegi geçen kardeşlerimize en içten saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum, ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN:
    Cevapla
  • zeyno 7 yıl önce Şikayet Et
    Süper çook güzel . hiç kaçirmadan izliyoruz
    Cevapla
  • IYI 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakiki tarihimizi maalesef böyle büyük yapitlardan ögreniyoruz.Keske okullarda da ögrenebilseydik.....Emegi gecenlerden Allah cc razi olsun insallah....
    Cevapla
  • kisa ve oz 7 yıl önce Şikayet Et
    bu diziyi cok begendim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ayhan Bora Kaplan davasında 7 şüpheli tutuklanma istemiyle Hakimliğe sevk edildi
Atatürk'e benzerliği ile bilinen adam 19 Mayıs'ı da boş geçmedi!