Benimsin 24.bölümü! Zain eve döndüğünde...

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Beintehaa adlı diziyi Benimsin dizisi İzle7.com'da tekrar yayınlanmaya başlandı.

Benimsin 24.bölümü! Zain eve döndüğünde...
Benimsin 24.bölümü! Zain eve döndüğünde...
GİRİŞ 20.04.2017 16:26 GÜNCELLEME 20.04.2017 16:26

Bollywood yıldızları Harshad Arora ve Preetika Rao'nın başrolleri paylaştığı Benimsin dizisi tüm bölümleriyle tekrar seyirci karşısına çıkıyor. Benimsin dizisinde sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatıyor. İşte sevilen dizi Benimsin 24.bölüm

BENİMSİN 24.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Otelin soğuk hava deposundan Aaliya sayesinde kurtulan Zain eve döndüğünde babasının başına gelenleri öğrenir. Evde Mir Khan’ın yakalanarak polise teslim edilmesi üzerine bir görüş birliği sağlanmış olsa da Barakat’ın söyledikleri onları bu fikirden vaz geçirir. Bu olayların ardından Mir Khan’ın evine giden Barakat burada Aaliya ve Zain’in polisler ile birlikte yaptığı baskında yakayı ele verse de maskesi henüz tam olarak düşmemiştir. Öte yandan birbirlerine olan aşklarını bir türlü itiraf edemeyen Zain ve Aaliya ne yapacaklarını bilememektedir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan kredi açıklaması
Polise saldıranlar yakalandı! Aralarında ünlü fenomen de var