Kamyon anne ve oğlunu böyle ezdi!

Pendik İçmeler kavşağında anne Demet Akkoyun ve 3 yaşındaki oğlu Kaan Akkoyun yolun karşısına geçmeye çalışırken TIR'ın altında kaldı. 3 yaşındaki Kaan olay yerinde hayatını kaybederen anne yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

GİRİŞ 22.04.2013 16:43 GÜNCELLEME 22.04.2013 17:14
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada küçük çocuk feci şekilde can verdi.

Kaza, Tuzla köprülü kavşak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Aydınlı istikametinden Tuzla Köprüsü'ne doğru giden hafriyat kamyonu, köprülü kavşağa geldiğinde diğer araçlara yol vermek için durdu. Bu sırada yol kenarında küçük bebeği ile bekleyen bir kadın karşıdan karşıya geçmek için yola indi. Kadın ve bebeğini görmeyen sürücüsü ilerlemeye devam edince, anne ve bebeği kamyonun altında kaldı. Çevredeki vatandaşların bağrışları üzerine sürücü kamyonu durdu.

Feci kaza güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Kazada küçük çocuk feci şekilde hayatını kaybetti. Yaralı kadın ise Tuzla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından küçük çocuğun cansız bedeni Tuzla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Araç sürücüsü ise gözaltına alındı. Kazaya ilişkin inceleme sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • Büyük Türkiye 11 yıl önce Şikayet Et
    Taktir-i İlâhi. Tır şöförü önünden geçen hiç birşeyi göremez., nitekim yaya da hata edip acele etmiş.. dikkat edin tır ın önünden geçmeyin.
    Cevapla
  • Karlı Zigana Dağları 11 yıl önce Şikayet Et
    bu şehir imar planlarını hazrlayan zihniyet. şehir imar planlarını hazırlayan zihniyetlerin ALLAH cezalarını versin! görüldüğü kadarıyla trafiğin yoğun olduğu noktalardan bir yere benziyor ve yayalar için geçit olmazsa olmaz bir yer.
    Cevapla
  • Akif terim 11 yıl önce Şikayet Et
    bazen hakikaten de haber 7. suriyeyle ilgili falan aşırı şiddet içeren görüntüler yayınladınız...+18 değil +50 falan o görüntüler..bence de bazı videolara görüntülere dikkat etmeniz lazım bence...
    Cevapla
  • Nurettin 11 yıl önce Şikayet Et
    Mahmut kardes sen bu isi bilmiyorsun.. Arkadaslar Tir önünü göremez herkes tir önünü görüyor saniyor ama göremiyor birakin söförü suclamayi lütfen Tirlari hafife almayin .
    Cevapla
  • kuant quazar 11 yıl önce Şikayet Et
    Garip gelecek sizlere ama, birileri dogrulari soylemeli.. Ekrandaki goruntunu fecaeti malum diyecek hicbirsey yok. Oncedn defalarca yazdim. Turkiye yollarinin trafik sinyalizasyon ve isaretlemesi su anda devletce islenmekte olan buyuk suclari gostermektedir ve masum insnalarmizin ve yavrularin canina malolmaktadir. Devlet ise orda hicbri sorumlulugu yokmus gibi sessiz sessiz durmakta ve hatta ustune ceza kesip para toplamakta. Yollarin standardlari dusuk veya standarda yaklasmiyor bile. Bu bile sorulmasi gereken ve maddi manevi tazminat konusu olabilecek bir mevzudur. Tonlarca vergi ve harc toplamayi biliyorlarda bu paralar ile yapmalari gerekenleri yapmiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ