Tekzip: Pizzaya tükürmenin altından bakın ne çıktı

Sitemizde 27 Mart 2018 tarihinde yayınlanan "Şok! Pizzaya tükürmenin altından Şakın ne çıktı?” başlıklı habere Domino's markası tarafından tekzip metni gönderildi.

Tekzip: Pizzaya tükürmenin altından bakın ne çıktı
Tekzip: Pizzaya tükürmenin altından bakın ne çıktı
GİRİŞ 11.04.2018 10:21 GÜNCELLEME 11.04.2018 15:31

Tarafınıza gönderilen tekzip metni şöyle;

"27.03.2018 tarihinde haber sitenizde; http://www.haber7.com/eskisehir/2585456-sok-pizzaya-tukurmenin-altindan-bakin-ne-cikti linkiyle olayın gerçekliği araştırılmadan müvekkil aleyhine haber yapılmıştır. Bu haber internet sitenizde yayınlanmıştır. İlgili haber yapılmadan tarafımızla iletişime geçerek olayın aslı öğrenilmemiştir. Kaldı ki; araştırmacı gazeteciliğin esasında haberi paylaşmadan önce doğruluğu tespit edilmesi yatmaktadır. Aksi durum olan bu yayın ile hem müvekkilim hem de vekili sıfatıyla şahsım hakkında kamuoyunda yanlış bir kanaat uyanmasına neden olunmuştur,

 

 

Haber içeriğinde bahsedilen "şantaj" iddiaları gerçeklikten uzaktır. Bu iğrenç elim olayın gerçekleşmesinin vekil eden mağdur (pizza siparişi vererek pizzayı yiyen Hüseyin Alyüz), görüntüleri fark eden apartman görevlisi ve intikam almak istediğini düşündüğümüz tüküren kuryenin kurgusundan ibaret olduğunu iddia etmek tamamen kurgudur.
Vekil eden olay günü daha öncesinden de sipariş verdiği, markasına ve dolayısıyla insan sağlığına dikkat edeceğine inandığı firmadan sipariş vermiştir. Pizza kuryesi; (hiç bir tanışıklıkları olmayan) müvekkilimin pizzasına defalarca tükürmüş, i içine dilini çıkararak öz çekim yapmış ve müvekkilime "afiyet olsun" diyerek teslim etmiş akabinde vekil eden tükürüklü pizzanın iki dilimini yemiştir. Apartman görevlisinin farkındalığı ile bu elim olay açığa çıkmıştır. Takdir edileceği üzere; müvekkilim gördüğü görüntüler karşısında şoka girmiş, dava dosyası kapsamına sunduğumuz doktor tanısında da anlaşılacağı üzere psikolojisi bozulmuştur. (Ek-İ: 27J2.2017 tarihli mağdur Hüseyin Alyüz'e ait reçete) En tabi hakkıdır iki müvekkilim; yaşamış olduğu bu iğrençlik karşısında şikayetlerini bildirmiş ve yasal haklarım kullanma yoluna gitmiştir.

Zira davalı şirket müvekkilimin mağduriyeti yetmezmiş gibi; kendilerine tebliğ edilen son ihtarnamemizin sadece bir kısmını sunmuş ve insanlarda yanlık bir kanaat oluşturmaya çalışmıştır"

Kamuoyuna saygı ile duyrulur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi