3 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgada 10 şüpheli tutuklandı

Eğlence mekanı çıkışında 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavganın şüphelileri hakim karşısına çıktı. Duruşma sonucunda 10 kişi tutuklandı.

3 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgada 10 şüpheli tutuklandı
3 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgada 10 şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 26.03.2022 14:42 GÜNCELLEME 26.03.2022 14:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde alkollü eğlence mekanı çıkışı alacak verecek yüzünden çıkan tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucu üç kişi hayatını kaybetmiş üç kişi de yaralanmıştı. Gözaltına alınan ve çok sayıda suç kaydı olan Kazım Y. Ahmet A., Mustafa B., Mehmet Y., Kaşif B., Fazlı Ş., Şakir Ç., Ali Ç., Nurettin T., Arif T. bugün hakim karşısına çıktı. Tamamlanan duruşmada 10 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aralarında çıkan çatışma sonrası hastaneye getirilen yaralılara müdahale yapılırken sağlık görevlilerine tehdit de bulunup, şiddet uygulayan Nurettin T'ninde olduğu 10 kişi tutuklandı.

KAYNAK: ZEKİ DURSUN-KONYA
YORUMLAR 1
  • doğruya doğru 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok sayıda suç kaydı olan......hakim karşısına çıkmış.Hadi ilk suçta indirim uyguladınız ikinci üçüncüde katlamalı bindirim niye uygulanmıyor? Cezalar caydırıcı hale ne zaman gelecek? suç makineleri hapiste değil sokaklarda gezerken millet nasıl güvende olacak?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Putin'in 5. dönemi başladı
Devlet Bahçeli'den Netanyahu'ya sert tepki: Mazlumların kanında boğulacak!