Şahinbey Belediyesi çölyak hastalarının yanında

Şahinbey Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Market aracılığıyla, çölyak hastalarına 74 çeşit glutensiz gıda desteğine devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi çölyak hastalarının yanında
Şahinbey Belediyesi çölyak hastalarının yanında
GİRİŞ 21.10.2022 18:06 GÜNCELLEME 21.10.2022 18:06

Şahinbey Belediyesi çölyak hastalarına sosyal market üzerinden 74 parça glutensiz gıda desteğinde bulunuyor. Sosyal Market içerisindeki glutensiz ürünler bölümünden faydalanan 750 çölyak hastası Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na vermiş olduğu hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

HASTALARIMIZA ALLAH’TAN ŞİFA DİLİYORUM

Şahinbey Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çölyak hastalarına her zaman destek olduklarını belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak sosyal marketimiz aracılığıyla 10.700 ailemize sosyal destek sağlıyoruz. Ayrıca yine sosyal marketimiz içerisinde oluşturduğumuz glutensiz sosyal market aracılığıyla da glutensiz 74 çeşit ürünü ihtiyaç sahibi ailelerimize hediye ediyoruz. İçerisinde ekmekten, top kek, bisküvi ve una kadar piyasada satılmayan 74 çeşit ürün bulunuyor. Piyasada bulunmayan bu ürünleri çölyak hastalarımıza sosyal marketimiz aracılığıyla sunuyoruz. Böylelikle çölyak hastalarımız glutensiz ürünlere ulaşarak bu imkanlardan faydalanmış oluyorlar. Şahinbey Belediyesi olarak hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...