Baraja balık avlamaya gitti, ağına devasa balık takıldı! Gören vatandaşlar şaştı kaldı

Osmaniye'de 35 yıldır balıkçılıkla uğraşan Ali Dağlı, Düziçi ilçesindeki Aslantaş Barajı'na attığı ağına 1.90 boyunda, 75 kilo ağırlığında devasa yayın balığı takıldı.

GİRİŞ 24.10.2022 11:44 GÜNCELLEME 24.10.2022 22:19
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Aslantaş Barajı'nda, devasa yayın balığı yakalandı. Devasa balık, 35 yıldır Osmaniye'de balıkçılık yapan Ali Dağlı'nın akşam saatlerinde baraja attığı ağına takıldı. Dağlı, yayın balığının 1.90 boyunda ve 75 kilo ağırlığında olduğunu belirledi.

Osmaniye'de yakalanan devasa yayın balığı

VATANDAŞLAR ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİ

Ali Dağlı, akşam saatlerinde Aslantaş Barajı’na attığı ağını sabah saatlerinde çekmeye gitti. Çekilen ağın çok ağır olduğunu fark eden Dağlı, dev yayın balığını görünce şaşkınlık geçirdi. Arkadaşlarının yardımıyla balığı güçlükle tekneye çıkaran Ali Dağlı daha sonra balığı dükkanına getirerek satışa çıkardı. Dükkanının önüne astığı 1 metre 90 santim boyunda yaklaşık 75 kilo ağırlığındaki dev yayın balığını gören çevredeki vatandaşlar da şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Osmaniye'de yakalanan devasa yayın balığı

'BALIĞI TEKNEYE ÇIKARIRKEN BAYAĞI ZORLANDIK'

Dev yayın balığının sade halinde satıldığını ifade eden balıkçı Ali Dağlı, “Balık yaklaşık 75 kilo ağırlığında. Aslantaş Barajı’na akşamdan ağ atmıştık. Sabah ağları çektik. Yayın balığı geldi nasibimize. Dükkanımıza getirdik, halkımıza sunmak için. Balık çok güzel bir balık, sade et halinde satılıyor. 35 yıldır balıkçılık yapıyoruz. Bu balığı tekneye çıkarırken de bayağı bir zorlandık. Sonuçta aldık balığımızı” diye konuştu.

Osmaniye'de yakalanan devasa yayın balığı

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne guzel günlerde şimdi insanlar xakal olmuş
    Cevapla
  • Muhammet R Arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Iğdır'da çok yakalarlar.Nehir kenarında yuvasına giriyor,balıkçılar eliyle ağzından tutup çıkarıyor.Caferiler önceleri yemezmiş.Nedenini merak etmedim.Şimdi katı kural yok,yiyenleri de var.Genelde kürtler ve memur kesim seviyor.Çok sevdiğim balıklardan biri.Para vermezdim,arkadaşlar getirirdi.Dışarıya çamurdan ocak yapmıştık.Çalı çırpıyla pişince daha bir güzel oluyor.
    Cevapla
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Dedem ya$inda balik biraksaydiniz pis bogazlilar..Zikkimin dibini yeseydiniz.
    Cevapla
  • .... 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır oğlum seni ne rahatsız etti
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşma.
    Cevapla
  • esentepe03 1 yıl önce Şikayet Et
    o söyleigini kendin ye milletin ekmek parasiyla ugrasma sen gittin yakalamayada sana yakala biirakma diyenmi oldu adamlae koca yil av mevsiminin kalkmasini bekliyorki evine yillik ekmek parasi kazansin hadi ordan bos bogaz sen kimsinde insanlara haj´karet ediyorsun
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeş balık yenince insaniyet mertebesine çıkar.. sen anlaşılan hiç et yemiyorsun. bizide toprağa koyunca ruh hedefine ulaşır. ya cennet ya cehennem. insan her nimeti yer. hepsi birden insan olur. hepsinin kazanı topraktır. bir şeyden herşeyi yapmak. herşeyden bir şey yapmak Allaha mahsustur. kendi akıl fenerinizle yol alamazsınız. aklını Allaha bırak huzur bul.. debelenme..
    Cevapla
  • mişmiş 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın mesleği balıkçılık. Niye haset ettin şimdi. O rızıktır ve veren Alemlerin Rabbidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu