Edirne'ye ava gitti, ağına devasa balık takıldı! Gören vatandaşlar şaştı kaldı

Tekirdağlı balıkçılar, Edirne'deki Meriç Nehri'nde 2 metre uzunluğunda ve 90 kilogram ağırlığındaki dev yayın balığı yakaladı. Balıkçıların Çorlu'daki balık tezgahında yakalanan devasa balık görenleri hayrete düşürdü.

GİRİŞ 14.11.2022 11:08 GÜNCELLEME 14.11.2022 12:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Meriç Nehri’nde balıkçıların oltasına takılan ve 5 kişi tarafından zor yakalanan 2 metreye yakın 90 kiloluk yayın balığı, Çorlu Şeyh Sinan Mahallesi Şehit İrfan Atasayar Sokak üzerindeki bir balıkçıda tezgaha konuldu.

Tekirdağ'da balık tezgahındaki devasa yayın balığı

DEVASA BALIĞI GÖRENLER TELEFONLARINA SARILDI

Yoldan geçerken dev balığı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, balığın yanına yaklaşıp fotoğraf çekmeden de edemedi. Müşteri ve vatandaşların ilgisinden mutluluk duyduklarını ifade eden Balıkçı Barış Bayırlı, büyük balık yakalamanın kolay olmadığını ifade etti.

Tekirdağ'da balık tezgahındaki devasa yayın balığı

Tekirdağ'da balık tezgahındaki devasa yayın balığı

Tekirdağ'da balık tezgahındaki devasa yayın balığı

Tekirdağ'da balık tezgahındaki devasa yayın balığı

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu baligi hayatta yemem herseyi yiyorr bu.balik turunde sadece tuzlu su baligi yenmeli
    Cevapla
  • Trakyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu balıkçı bizim 1 sokak üstümüzde vede yakın arkadaşımız barış çocuğun ismi ama balığı haberlerde gördüm arkadaş bukadar haberdarız işte dünyadan çevremizden
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak
İYİ Parti'de devir teslim töreni gerçekleşti