Ünlü Kürt sanatçıya PKK'lılardan linç girişimi

PKK, ''HDP bizi kandırdı artık uyanın'' diyen Kürt sanatçı Çiyager'e sosyal medya sayfasına bıraktığı mesajla tehditler savurdu.

Ünlü Kürt sanatçıya PKK'lılardan linç girişimi
Ünlü Kürt sanatçıya PKK'lılardan linç girişimi
GİRİŞ 29.01.2016 03:06 GÜNCELLEME 29.01.2016 11:25
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Kürt kökenli sanatçı Çiyager (Mehmet Karakuş), yaptığı açıklamada ömrünü PKK ve terör örgütünün siyasi çizgisinde hareket eden partilere hizmet etmekle geçirdiğini söylemişti.

Çiyager'in PKK/HDP ile ilgili sözleri hainleri rahatsız etti. Terör örgütünün ve HDP'nin Kürt halkına ihanet ettiğini dile getiren Çiyager, PKK'nın hedef tahtası oldu.

Yaptığı ''HDP bizi kandırdı uyanın artık'' çağrısı sonra PKK, Çiyager'e sosyal medya hesabı üzerinden tehditler savurdu. Terör örgütü, Facebook sayfasına yazdıkları mesajda ihanetle suçladıkları Çiyager'e daha büyük bir ceza verileceğini de ima etti.

HESAP VERSİNLER

Çiyager, ''Beni daha öncede tehdit etmişlerdi, ancak son açıklamalarım belli ki çok rahatsız etti. Beni ihanetle suçlayıp tehdit edeceklerine, oturup Kürtlere verdikleri zararı düşünsünler. Önce kendilerini gözden geçirsinler önce'' dedi.

AĞIR İFADELER

PKK'lı teröristler Çiyager’in sayfasında yayınladıkları tehdit mesajında; ''Arkadaşlar merhaba. Bu face sahibinin yaptığı paylaşımlardan dolayı facesi kırılmıştır. E....... etmiştir, B...k yemiştir. Kimseyi küçük görmemek lazım olduğunu anlamıştır. Daha neler kırılacak göreceksiniz...'' ifadesini kullandı.

YORUMLAR 31
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlet hayali kuranlara sesleniyorum.Velevki kuruldu,o hendektekiler asker veya polis olunca büyükbaşlarıda komutanları olunca ne yapacaksın hiç düşündünmü? Adalet ve özgürlük istersin onlardan değilmi?
    Cevapla
  • Muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    iste PKK nin gercek yuzu bu. zalim fuhuscu, Allahsiz, gaddar, aile ve vatan dusmani, hain, taşeron orgut
    Cevapla
  • Garip 8 yıl önce Şikayet Et
    öz yönetim modeli
    Cevapla
  • ebeda 8 yıl önce Şikayet Et
    özgür düşüncenin son mamülü.. kürtler hele bir devlet kursun saddamı mumla ararlar.
    Cevapla
  • mızrak. 8 yıl önce Şikayet Et
    yaptığı hatayı anlamış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti