Ünlü şarkıcılardan Aleyna Tilki'ye teşvik!

16 yaşında barlarda şarkı söyleyen Aleyna Tilki'ye ünlü şarkıcılardan uyarı yerine istismara teşvik geldi.

GİRİŞ 12.10.2016 09:58 GÜNCELLEME 12.10.2016 10:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aranjör Emrah Karaduman ve aralarında Aynur Aydın, Ece Seçkin ve Derya Uluğ’un da bulunduğu ünlü şarkıcılar; suç olduğu halde 16 yaşındaki Aleyna Tilki’nin gece kulüplerinde barlarda sahneye çıkmasını destekleyerek yapılan rezalete sahip çıktı

Sosyal medyada ünlü şarkıcılar da Aleyna'ya destek çıkarak yaşanan rezaleti sahiplendi. İşte ünlülerin 16 yaşında gece kulüplerinde sahneye çıkan Aleyna'yı koruma altına alan tweet'leri:

Aynur Aydın: Çok acayip Aleyna Tilki. Gençler sizi çok sevdi. Durmak yok, yolunuz açık olsun.

Elif Kaya: Güzel arkadaşım, kardeşim Aleyna Tilki; sesi güzel, yorumculuğu iyi, gelecek vâdediyor. Alkışlayalım... Karalama, hayal et!

Tuğba Yurt: Durmak yok, yola devam canlar!

Derya Uluğ: Bırak konuşsunlar, çoğu listede bir numarasın değil mi?

Demet Akalın: Arılar dünyanın en çalışkan canlılarıdır. N'olcak iki sene evde oturursun ama üzgünüm yine dünya starı ışığın üzerinde olacak.

"ŞİKAYETLER ÜZERİNE CEZA KESİLEBİLİR"
 
Avukat Yıltan Günay, 18 yaş altı çocukların eğlence yerlerinde çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi:

"18 yaş altı çocuk işçilerin bu tür yerlerde çalıştırılmalarının zihinsel, ahlaki ve psikososyal gelişimleri açısından zararlı olacağı kanısındayım. Ayrıca bu tür mekanlarda çalıştırılan çocukların Alkol vb. zararlı madde tüketimine yatkınlaşabilecekleri de unutulmamalıdır. Çocukların gece çalışmaları yasaklanmıştır. Çocuk işçilerin gece kulüplerinde çalıştırılmalarının, çocuğun eğitim hayatına da kötü etkisi vardır. Şikayet edilirse çocuğun çalıştırıldığı mekanlara sosyal güvenlik kurumunca ceza kesilmesi söz konusu olabilir."

KAYNAK: GÜNAYDIN
YORUMLAR 1
  • diloşcuk 7 ay önce Şikayet Et
    Demet ve derya doğru konuştu. Aleyna proje albumlerde bile en iyi performansi yapıyor Böyle insanlar donlarıyla gündeme geleceğine sesiyle gündeme gelmeli Serdar proje albümünü o kurtardı çünkü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li Fatih Portakal'ın mücahit Hamas ve Ebu Ubeyde hazımsızlığı: Terörist yüzünü kapatır
TCG ANADOLU örnek oldu! Türkiye'nin gemisini görünce hemen kolları sıvadılar...