Aleyna Tilki hakkında skandal açıklama!

16 yaşında içkili mekanlarda şarkı söyleyen Aleyna Tilki DMC Genel Müdürü Samsun Demir destek çıktı. Kanuna aykırı olan bu olayı marifetmiş gibi gösteren Demir skandal açıklamalara imza attı!

GİRİŞ 13.10.2016 09:49 GÜNCELLEME 13.10.2016 09:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Doğan Müzik Genel Müdürü Samsun Demir, günlerdir gündemde olan '16 yaşındaki Aleyna Tilki, kanuna aykırı şekilde içkili mekanlarda sahneye çıkıyor' haberiyle ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Demir, suçu kabul edip daha büyük bir skandala imza attı: "Doğru, ortada bir kanun var. Bu kanunu uygulamaya kalkarsan, içkili bir yere çocuklarını da alıp gidemezsin. Bu yüzden birebir uygulanmayan bir kanun bu. Niçin konmuş? Küçük yaştaki kızlar pavyonlara düşürülmesin diye."

YAMAN ÇELİŞKİ!

Doğan Müzik'in genel müdürü ve Hürriyet yazarları, 16 yaşındaki lise öğrencisi Aleyna Tilki'nin içkili barlarda sahneye çıkmasını normal gibi göstermeye çalışırken, Aydın Doğan Vakfı ise Dünya Kız Çocukları Günü için 'Güçlü Kızlar Güçlü Yarınlar' adlı bir konferans düzenledi.

'KANUN ESNETİLMEYE ÇALIŞILMAMALI'

Avukat Yıltay Günay konuştu: "Kanun, çocukların içkili yerlere gitmesini engelleyen değil, 18 yaşından küçük çocukların içkili yerlerde çalışmasını engelleyen bir kanundur. Kanun esnetilmeye çalışılmamalı. 18 yaşından küçüklerin bu mekanlarda anne-baba eşliğinde çalışmasına izin verilmesi sömürüye yol açar."

dmc

Sosyal medyada ünlü şarkıcılar da Aleyna'ya destek çıkarak yaşanan rezaleti sahiplendi. İşte ünlülerin 16 yaşında gece kulüplerinde sahneye çıkan Aleyna'yı koruma altına alan tweet'leri:

Aynur Aydın: Çok acayip Aleyna Tilki. Gençler sizi çok sevdi. Durmak yok, yolunuz açık olsun.

Elif Kaya: Güzel arkadaşım, kardeşim Aleyna Tilki; sesi güzel, yorumculuğu iyi, gelecek vâdediyor. Alkışlayalım... Karalama, hayal et!

Tuğba Yurt: Durmak yok, yola devam canlar!

Derya Uluğ: Bırak konuşsunlar, çoğu listede bir numarasın değil mi?

Demet Akalın: Arılar dünyanın en çalışkan canlılarıdır. N'olcak iki sene evde oturursun ama üzgünüm yine dünya starı ışığın üzerinde olacak.

KAYNAK: GÜNAYDIN
YORUMLAR 5
  • minik icardi 7 ay önce Şikayet Et
    Gülşen hayranıyım ama minnoşaleyna seni hem seviyor hem de tapiyorum serdar proje albümünün en iyisi senin sarkindir ayrıca tontişdemet ve bebekderya (barbie pembebebek gelin) haklı buluyorum. Derya Uluğ benim gözümde ken ile roman düğününde çıkan pembe bir barbie bebek gelindir
    Cevapla
  • HATİCE 7 yıl önce Şikayet Et
    Seni destekliyorum
    Cevapla
  • aleyna kaya 7 yıl önce Şikayet Et
    Seni çok seviyoruz bu star ışığının bitmeyeceğini eminiz:););):-*
    Cevapla
  • Deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar gerçekten müslüman değil gerçekten tilki bu kız seni kim yarattı allah havan kime Allaha fiziksel olarak isyan ediyor neymiş fizikgim güzel hava atarım Allah sende almasını da bilir
    Cevapla
  • Hakli 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bir yerde edepsizlik varsa orada Türk olmaz. Bu tilki Türk değil diğer şov alemindekiler de Türk değil.Türkler edepsizlik yapmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray zirvede farkı açtı!
Baldızdan sonra sıra yeğende! CHP'li belediyeden tepki çeken atama