Hande mikrofonu sahneye fırlattı
Almanya'da ilgi görmeyen konserde sahne alan Hande Yener, arızaları bahane ederek, 'Ben böyle şey görmedim, bu ne rezalet.' dedi sahneyi terk etti.
Almanya'da ilk kez düzenlenen, ünlü Türk şarkıcılarının verdiği 'Dev Konser' beklenen ilgiye görmedi.
Gelsenkirchen kentindeki FC Schalke 04 kulübünün stadyumu olan Veltins Arena'da düzenlenen konserde Serdar Ortaç, Hande Yener, Ebru Gündeş, Muazzez Ersoy, Sinan Özen ve Keremcem gibi ünlü isimler yer aldı.
Konserde 'Anadolu Ateşi' de 100 kişilik ekibiyle gösteri sundu. Anadolu Ateşi'nin gösterisinden sonra sahneye çıkan Hande Yener, izleyicilere moralinin bozuk olduğunu, müzik aletlerinde meydana gelen teknik arızadan dolayı sahne arkasında büyük tartışmalar çıktığını belirtti.
Bir ara morali iyice bozulan sanatçı, mikrofonu sahneye atarak, müzisyenlere ağır eleştirilerde bulundu. Yener, izleyicilerden özür diledi ve 'Ben böyle şey görmedim, bu ne rezalet. Benden kaynaklanan bir durum yok' diyerek sahneyi terk etti.
Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Uyum Bakanı Armin Laschet'in de katıldığı konser beklenen ilgiyi görmedi. 60 bin izleyici beklenen konsere yaklaşık 15 bin kişi geldi. Konserin organizatörü Ertekin Aykaç, elde edilen gelirlerden yoksul çocuklara 50 bin avro bağış yaptıklarını açıkladı. Konser bitmeden, Yener'in sahnede olduğu sırada basın toplantısı düzenlenmesi de eleştirilere neden oldu.
Aykaç, basın toplantısında, beklenen katılımın olmamasına rağmen konserin iyi geçtiğini söyledi
(aa)
-
metin harman 18 yıl önce Şikayet Et. birader istemiyosanız bu haberlere tıklamazsınız reyting vermezsiniz. Şikayetinizide ilgililere atarsınız buraya değil ayrıca bu bir bağış organizasyonuydu o yüzden bence burda yayınlanmaya değer bir haber handenin yaptığı o na kalmış birşey o da haklı ilk yorum yapan arkadaşın dediği doğruysa hande de çoğu kişinin gittiğini görünce morali bozulmuş olabilir.Beğen
-
adil sofuoğlu 18 yıl önce Şikayet Et. gülben ergen, hülya avşar ve birçok manken neresini açtı onları da yazın bari de tam olsun...Beğen
-
Edebiyatçı 18 yıl önce Şikayet EtHep öyle dersiniz... Ama magazin programlarını kaçırmazsınız madem ilginizi çekmiyor neden tıklıyorsunuz habere hadi onu geçtim niye yorum yapıyorsunuz haber kıtlığı mı var...?Beğen
-
taha duman 18 yıl önce Şikayet Et. ii de bize ne bu haberden haber7? herşey bitti de hande nin mikrofona nasıl müdahele ettiğine mi değinecezBeğen
-
Tolga Sahin 18 yıl önce Şikayet EtBende Ordaydim. En buyuk rezalet Hande Yener\'in son albumudur. Sira Hande Yener\'e geldiginde stadi bizde dahil bircok izleyici terketti. Hande Yener\'den sonra zaten sarki soyleyecek kimse kalmadigi icin,Hande Yener\'i beklemeye deger bulmadik. Konser bastan sona rezaletti, organizasyon, sarkicilar ve sunucular bol bol yuhalandilar. Verdigimiz para haram olsun. Birda asla!!!Beğen