Mandalinacı Veysel'in klibi ne kadar izlendi? İzlenme sayısı zirveye yerleşti!

Çok kısa bir zaman içerisinde büyük bir yankı uyandıran Mandalinacı Veysel Mutlu'nun YouTube'da paylaştığı ''Vay Delikanlı Gönlüm'' adlı klibi en son ne kadar izlendi? İşte, pazarda şarkı söyleyip mandalina satarken yüklediği Mandalinacı Veysel Mutlu'nun klibi rekor seviyeye çıkarak, izlenme sayısının zirveye yerleştiği o rakam...

Mandalinacı Veysel'in klibi ne kadar izlendi? İzlenme sayısı zirveye yerleşti!
Mandalinacı Veysel'in klibi ne kadar izlendi? İzlenme sayısı zirveye yerleşti!
GİRİŞ 05.02.2018 15:53 GÜNCELLEME 05.02.2018 17:31

10 yıldır pazarcılık mesleğini yerine getiren Mandalinacı Veysel Mutlu için her şey bir video yüklemekle başladı. Mandalinacı Veysel Mutlu'nun pazarda şarkı söyleyip mandalina satarken çektiği Vay Delikanlı Gönlüm adlı klibi bir anda artış göstererek geniş izleyici kitlesine ulaştı. Klibi izleyenlerin sayısının her geçen katlanarak artması sonrasında Mandalinacı Veysel Mutlu, ilk klibi olan Vay Delikanlı Gönlüm'ü, Youtube'un ''En Çok İzlenen 100'' Viral Video listesine 2. sıradan yerleşme başarısı elde etti. Öyle ki, Mandalinacı Veysel Mutlu yüksek izlenme oranlarıyla Taylor Swift, Rita Ora gibi dünya yıldızlarını solladı. Peki, en çok izlenenler listesinde adını duyuran Mandalinacı Veysel Mutlu'nun klibi en son ne kadar izlendi? 

MANDALİNAYI, PORTAKALI ŞARKILARA ALMAYA BAŞLADIM…

 

 

Mutlu 10 yıldır pazarcılık yaptığını ifade ederek, "Yaklaşık 5-6 senedir şarkı söylemeye başladım. Şarkı söylemeye başlayınca mandalinayı, portakalı şarkılara almaya başladım. "Mandinalar ne güzel tarzı" bir şeyler yazdım. Pazardaki müşterilerden yaklaşım çok iyi oldu. Ben de daha çok gayret etmeye başladım. Instagram'da attığım gibi birden artmaya başladı. 2 haftalık bir sürede oldu. 3-4 bin takipçim vardı, şimdi 133 bine çıktım. Beni seven insanlar çok" şeklinde sözlere yer verdi.

m

YOUTUBE’UN EN ÇOK İZLENEN 100 LİSTESİNDE 25. SIRADA!

Yapımcı Polat Yağcı'nın anlaşarak ilk şarkısı 'Vay Delikanlı Gönlüm'ü yayınladığı Mandalinacı Veysel'in klibi Youtube'un 'En Çok İzlenen 100' Viral Video listesine 2'nci sıradan girdi.

V

MANDALİNACI VEYSEL MUTLU’NUN KLİBİ NE KADAR İZLENDİ? DÜNYA YILDIZLARINI SOLLADI…

Mandalinacı Veysel Mutlu’nun klibi şu anda 42 milyonu aşkın izlenme sayısına ulaştı. Mandalinacı Veysel Mutlu; Bruno Mars ve Enrique Iglesias gibi ünlü isimlerle zirveyi paylaşıyor. Öte yandan Taylor Swift, Rita Ora gibi dünya yıldızlarını ise izlenme başarısıyla solladı.

m

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda