Rüyada babayla kavga etmek ne anlama gelir? Babayla kavga etmek tabiri

Rüyada babayla kavga etmek; ayrılıkların, zıtlıkların ve ikiliklerin baş göstermesi anlamı taşımaktadır. Peki, aile içerisinde kargaşa ve kavga ortamının oluşacağının habercisi olan rüyada babayla kavga etmek ne anlama gelir? Büyük hatalar ve yanlış kararlar gibi anlamları bulunan rüyada babayla kavga etmenin tabiri...

Rüyada babayla kavga etmek ne anlama gelir? Babayla kavga etmek tabiri
Rüyada babayla kavga etmek ne anlama gelir? Babayla kavga etmek tabiri
GİRİŞ 07.04.2018 13:28 GÜNCELLEME 07.04.2018 13:29

Rüyada babayla kavga etmek; rüya sahibi için kötü, hayırlı olmayan yahut olumsuz sonuçların vuku bulacağının göstergesidir. Rüyada babayla kavga etmenin tabirini daha detaylı bir şekilde inceleyecek olursak; öncelikle aile içerisinde güç ve otorite sorunlarının meydana geleceğine delalet etmektedir. Buna açıklık getirmek gerekirse, rüyayı gören kişinin ailesine sözünü geçirememesi sonucunda aile içinde birtakım ayrılıkların, zıtlıkların ve ikiliklerin baş göstermesi olarak yorumlanmaktadır. Öte yandan rüyada babayla kavga eden rüya sahibinin güç elde etme ve iktidar olma arzusunun simgesi olmakla birlikte, hırs duygularının bir göstergesi olarak da tabir edilmektedir. 

Bu nedenle rüyada babayla kavga eden kişi, bencil yaklaşımlar sergileyeceğinden, düşüncesizce davranacağından ve hiçbir surette empati kuramayacağından ötürü büyük hatalar yapmasına ve yanlış kararlar almasına neden olacaktır. Öyle ki, rüyasında babasıyla kavga eden rüya sahibi; aile içerisinde hırçın, aksi, uyumsuz ve dediğim dedik tavırlarda bulunması sebebiyle büyük sorunlarla karşı karşıya kalacaktır. Ailesiyle sağlıksız ilişkiler kurması sonucu hayır duası almadığı, razı gelinmeyecek davranışlarda bulunduğu ve ailesini memnuniyetini kazanmadığı için mutsuz olacağı ve başına bela açacağına işaret etmektedir. 

Rüyada babayla tartıştığını görmek ise tıpkı rüyada babayla kavga etmenin tabiri gibi benzerlik göstermektedir. Rüyada babayla tartıştığını gören rüya sahibinin tutum ve davranışlarına dikkat etmesi adına uyarı niteliği taşımaktadır. Rüyada babayla tartışmak; rüyayı gören kişinin yine tutum ve davranışlarına gereken özeni göstermemesi sonucu aile içerisinde meydana gelecek tartışmaların, anlaşmazlıkların ve zıtlıkların habercisi olmanın yanı sıra iş kaybı ya da güç kaybı şeklinde yorumlanmaktadır. 

baba

Rüyada babayı dövmek ise, rüya sahibinin gerek aile hayatında gerekse toplumsal hayatta dışlanarak uzaklaştırılacağı olarak tabir edilmektedir. Öte yandan rüyada babasını dövdüğünü gören bir kişi, büyüklük taslaması sonucu yanlış kararların ve eylemlerin, büyük hataların içerisinde boğulacaktır. Sonuç olarak, tüm bu bencil ve düşüncesiz davranışlarından ötürü zararlı çıkacak ve sevdiklerinin kendisinden uzaklaşmasına yol açacaktır.

Rüyada babadan azar işittiğini görmek, rüya sahibi için tutum ve davranışlarını düzeltme ve iyileştirme yöntemini tercih etmesi gerektiğine ışık tutmaktadır. Rüyada babasından azar işittiğini gören kişinin babasının kendisine yönelik bir kırgınlığı bulunduğuna ve bu nedenle babasının kalbini yeniden kazanması gerektiğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayla kavga ettiğini görmek; aile içerisinde yaşanan kırgınlıklara ve üzücü gelişmelere, yine aile arasında meydana gelen soğukluklara, kısa süreli iş seyahatlerine çıkarak ailenizle ya da sevdiklerinizden ayrı kalmaya işaret etmektedir. Rüyada ölmüş babayla kavga etmek, rüya sahibi yaşamı süresince hep başarısız olacak yaptıkları her işte hüsrana uğrayacak, ellerine geçen fırsatları değerlendiremeyeceklerdir.

kavga

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'