Gündemde ses getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Pelin Çift diyaloğu...

Pelin Çift'in moderatörlüğündeki ''Cumhurbaşkanı Özel Yayını'' isimli programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Pelin Çift arasında gündemde ses getiren şehir hastanesi diyaloğu yaşandı. Öte yandan Pelin Çift, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelttiği sorular ve yanıtladığı cevaplar sosyal medyada eleştirilerin odağı haline geldi.

Gündemde ses getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Pelin Çift diyaloğu...
Gündemde ses getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Pelin Çift diyaloğu...
GİRİŞ 24.05.2018 16:53 GÜNCELLEME 24.05.2018 16:53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pelin Çift'in moderatörlüğünü üstlendiği TRT ortak yayınındaki ''Cumhurbaşkanı Özel Yayını'' isimli programda konuk olarak ağırlandı. Program esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelttiği sorular ve yanıtladığı cevaplarla şaşırtan Pelin Çift, sosyal medya platformunda eleştirilerin merkezinde yer aldı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Özel Yayını programında kırdığı potlar ve konuya hakim olamaması gibi nedenlerden ötürü geniş bir kesim tarafından alay konusu haline gelen Pelin Çift'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ''şehir hastanesi'' diyaloğu gündemde ses getirerek en çok konuşulan konular arasına girdi. İşte, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Pelin Çift arasında gerçekleşen o diyalog...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE PELİN ÇİFT DİYALOĞU...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk olarak ağırlandığı ''Cumhurbaşkanı Özel Yayını''adlı programda, pek çok ilde şehir hastaneleri yaptıklarıyla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi ve akabinde moderatör Pelin Çift'e, ''Sen hiç gördün mü?'' şeklinde bir soru yöneltti.

Pelin Çift’in “Evet annemin rahatsızlığından dolayı Göztepe’dekine gittim” demesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gitmedi. O şehir hastanesi değil” şeklinde ifadelere yer verdi.

cumhurbaşkanı

PELİN ÇİFT KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

Pelin Çift, 1978 tarihinde İzmir'de hayata gözlerini açmıştır. Lise eğitimini Notre Dame de Sion Fransız Lisesi’nde bitirdi. Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden tamamlayarak mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini ise, Galatasaray Üniversitesi Gazetecilik Bölümünde “Özel Televizyonların Yapısal Özelliklerinin Haber Oluşumuna Etkilerini İnceleme” adlı Fransızca tez ile tamamladı. Fransızca ve İngilizce dil bilgisi bulunan Pelin Çift, 2009 tarihinde Okan Akbaş ile evlilik gerçekleştirdi. Pelin Çift’in Ömer (d.2012) isminde bir oğlu bulunmaktadır.

PELİN ÇİFT’İN ÇALIŞTIĞI KANALLAR…

1997-2001: NTV

2003-2004: Skytürk

2004-2009: CNN Türk

2009-2014: Habertürk TV

2015- —: TRT 1

pelin

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!