Rüyada fare görmek nasıl yorumlanır? Rüyada fare görmenin tabiri nedir?

Rüyada fare görmek, içerisinde pek çok değişkene bağlı olarak tabirinde birtakım farklılıklar görülebilmektedir. Peki, görülme şekline göre iyiye yahut kötüye delalet eden rüyada fare görmek ne anlama gelir, nasıl yorumlanır? Kişiler tarafından her dönem merak konusu haline gelen rüyada fare görmenin detaylı tabiri!

Rüyada fare görmek nasıl yorumlanır? Rüyada fare görmenin tabiri nedir?
Rüyada fare görmek nasıl yorumlanır? Rüyada fare görmenin tabiri nedir?
GİRİŞ 04.12.2018 15:16 GÜNCELLEME 27.03.2023 16:59
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Rüyada fare görmenin anlamı ayrıntılı olarak incelendiğinde, rüya tabircileri tarafından görülme biçimi doğrultusunda yorumları şekillenmektedir. Tüm bunların yanı sıra olumlu veya olumsuz pek çok farklı şekilde ele alınan rüyada fare görmek; elde bulunan veya kazanılacak rızkın bol ve bereketli olmasına işaret etmektedir, çünkü genel olarak farelerin yer aldığı bölgelerde rızık da bulunmaktadır. Bununla birlikte bazı tabirciler ise rüyayı gören kişilerin maddi açıdan beklenmedik hasarla ve yıkımla karşılaşması ya da sağlığında bozulmaların meydana gelip hastalık sahibi olması şeklinde yorumlanmaktadır. Art niyetli, kem gözlü/kıskanç bir kadının ortaya çıkması veya eve girip soyacak hırsız tabirini de içerisinde barındıran rüyada fare görmek ne anlama gelir, nasıl yorumlanır? İşte, kimi açıklamalara göre de bilinmeyen bir düşman, gerçek olmayan dost/arkadaşlık ve iş/aile yaşamında sorunların baş göstermesi yönünde belirtilen rüyada fare görmenin detaylı tabiri...

 

 

RÜYADA FARE GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? İŞTE, DETAYLI TABİRİ...

 

 

Rüyada fare görmek iyiye ve hayırlara delalet etmez. Rüyada fare görmenin tabiri, sağlığın bozulup hastalığa yakalanmaya işaret etmektedir. Tüm bunların dışında rüya sahibinin karşılaşacağı maddi hasar ve yıkım şeklinde de yorumlanmaktadır. Rüyada evde farelerin oynadığını ve gezindiğini görmek, rızkın devamlılığına, çokluğuna, bolluğuna ve bereketine işarettir. Çünkü fareler yiyecek olan yerlerde dolaşmaktadır.

Şayet rüya sahibi, rüyasında fareyi bulunduğu yerden çıkarken görürse o halde bu rızkın ve bereketin azalacağını göstermektedir. Rüyada fare görmek aynı zamanda kötü huylu, haset bir kadın anlamına gelir. Gündüz gözüyle yani gündüz uykusunda görülen fare rüyada sürekli olarak geziyorsa bu uzun ömre işaret eder.

Rüyada fare görmenin bir diğer tabiri ise, rüya sahibi ortada hiçbir şey yokken aniden hastalanabilir ve yatağa düşebilir. Fare eğer evde bir yeri kemirip oyuk açarsa bu eve girecek hırsıza işaret eder. Buna karşın çok fazla fare görmek rızık olarak tabir edilmektedir. Son olarak bir başka yorum ise, Farelerin yiyecekleri hep çaldıklarından hırsıza ve fesat fitneci bir kişi şeklinde belirtilmektedir.

rüyada fare görmek ne anlama gelir

Rüyada ölü fare görmek; geçmiş zamanda kalan gizli ve sinsi bir düşmanın, yeniden küçük planlar yaparak büyük zarar vermek isteyen bu kişinin varlığını haber verir. “Su uyur düşman uyumaz” deyimi tam da bu durum için söylenmiş olmalı, tetikte bir açığı kollayan bu düşmana karşı tedbir almanız gerektiğine yorumlanır.

Rüyada fare öldürmek, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye ve ona karşı kazanılacak olan galibiyete işaret eder. Rüyada öldürülen fare, içten içe, küçük planlar yaparak küçük zararlar vermeye uğraşan bir kişiyi sembolize eder. Yani fare küçük hesaplar yapan gizli bir düşmana işaret eder.

Rüyada fare yakalamak; bir düşmanınızın farkına varacağınıza ve onun kötülüklerini engelleyeceğinize işaret etmektedir. Rüyada görülen fare genellikle hilekar ve zayıf bir düşmanla tabir olunur. Bazen de sizin kötülüğünüzü isteyen zayıf bir kimsedir. Bu nedenle rüyanızda fare yakaladığınızı görmeniz böyle bir kimsenin kötülüklerinden emin olacağınıza yorumlanmaktadır.

rüyada fare görmenin anlamı

Rüyada çok fare görmek, Rüyada çok fazla farenin olduğunu görmek rüya tabircilerine rüya, rızkın genişlemesine, maddi açıdan ferahlamaya, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir. Bazılarına göre ise bu rüya ele geçecek haram mal ve paradır.

Rüyada beyaz fare görmek hayır olarak kabul edilmez ve iyi olan şeylerden haber vermez. Sıkıntılı bir hayat sürmeye, rahat ve gün yüzü görmemeye, hastalanmaya, üzülmeye ve çile çekmeye rivayet edilir. Rüyada beyaz fare görmek, uğursuzluk olarak kabul edilir ve rüya sahibinin korku dolu, kötü günler yaşayacağı ve hayatından hiçbir şey anlamayacağı anlamına gelir.

Rüyada fare ısırması: rüyada fare tarafından ısırılmak, düşmanınızla karşı karşılaçacağınız ve bu hesaplaşmadan zarar göreceğinizi belirtir. Rüyada fare görmek, nefse dair olup halktan gizli, Allah'a karşı suç işlemeye ve kötü zan beslemeye işaret eder.

rüyada fare görmenin tabiri

Rüyada siyah fare görmek, rüya sahibinin, diğer insanların yanında sığıntı gibi yaşayarak hayatını geçirdiğine, herhangi bir işe girmediğine, ondan bundan aldığı para ile karnını doyurduğuna, insanları sömürerek hayatında basamakları tırmanmaya çalıştığına, ancak bu durumun kendisine hiçbir yarar sağlamayacağına, bu şekilde yaşamaktan vazgeçmesine ve hayatını kendi elleri ile kazanması gerektiğine yorulur.

Rüyada küçük ve yavru fare görmek, insanlara zarar vermek için sinsi sinsi planlar kuran, ona karşı iyimser olan kimselere zarar vermekten çekinmeyen kötü huylu kimseleri simgeler. Rüyada küçük ve yavru fare görmek, kazançlarınızın günden güne düşerek maddi sıkıntılar içine düşmeye yorumlanır. Bu rüya kişilerin çok dikkatli olup yaptıkları her işte duyarlı olmaları gerektiğine tabir edilir. 

Rüyasında farenin evine girdiğini gören kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işaret eder. Rüya sahibi kişinin maddi olarak zarara uğrayacağı anlamına gelir. Bazen de bu rüya dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulur.

Rüyada fare yemek: Eğer rüyanızda fare eti yiyorsanız iki şekilde yorumlanır. Yediğiniz zaman tadı kötü geliyor ve tiksiniyorsanız bu girişeceğiniz işin olumlu sonuçlanmayacağını gösterir. Eğer yediğiniz zaman bundan tiksinmiyorsanız hatta keyif alıyorsanız o zaman etrafınızdaki kişilerin olumsuz düşüncelerine rağmen yapacağınız bir işte başarılı olacaksınız diye yorumlanır.

Rüyada fareyle oynamak, Bazı durumlarda fare görmek, bilmediğiniz veya ummadığınız çok kötü̈ bir düşman demektir. Ahlaksız bir kadınla zaman geçirmeye, onunla aynı evde yaşamaya ve uzun süre bir kadınla birlikte olarak zarara uğrar.

YORUMLAR 14
  • Damla 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yaaa.
    Cevapla
  • İslim dogan 3 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba ben bugün rüyam da baktım konuşmadığım bır yengem var onunla bırlıkle tandırda ekmek yapıyoruz ve o sırada fare goruyorm onu oldurmeye calısıyorum ama kacıyor ve rengı de kahverengi ve sıyah gibiydi sonra pılavlık bulgur gordum avuc avuc bulgur gordum cok karışık bır ruyaydı lutfen bana yorumlarmısnz cok merak ediyorum
    Cevapla
  • fatma 4 yıl önce Şikayet Et
    rüyamda 2 tane büyük fare gördüm ama 2 kedi onlar yakaladı
    Cevapla
  • abuzer 4 yıl önce Şikayet Et
    sorun çözülmüş
    Cevapla
  • Tuğçe 4 yıl önce Şikayet Et
    rüyamda su ayaklarımızın seviyesinde denizin içindeydik annem falan vardı birkaç kişi daha ama tanıdıklardı daha sonra çarpılmış gibi hareket eden süs köpeği boyutunda beyaz fare daha sonra fark edip uzaktan elimle onun bacağından tutup kolundan tutup durdurmaya çalışıyorum
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben ruyamda kizimin avucunda buyuk siyah bir fare tasidigini gordum yorumlarmisim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!