Rüyada gelinlik giymek nasıl yorumlanır! Rüyada gelinlik görmek anlamı!

Rüyada gelinlik giymek; rüya sahibinin bolca mutluluk içerisinde idame ettireceği yaşama delalet etmektedir. Peki, hayırlı bir evliliğe kapı açan rüyada gelinlik giymek nasıl yorumlanır, ne anlama gelir? İşte, müjdeli gelişmelere ışık tutan, evli kimseler için evlada işaret eden rüyada gelinlik görmek anlamı ve tabiri!

Rüyada gelinlik giymek nasıl yorumlanır! Rüyada gelinlik görmek anlamı!
Rüyada gelinlik giymek nasıl yorumlanır! Rüyada gelinlik görmek anlamı!
GİRİŞ 10.12.2018 13:39 GÜNCELLEME 11.12.2018 21:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

En sık görülen rüyalar kategorisindeki yerini alan rüyada gelinlik giymek; kişilerin evli veya bekar olmasına göre farklı anlamlar taşımaktadır. Konuya açıklık getirilecek olursa, bekar kişiler için yakın bir zaman içerisinde hayırlı bir kimseyle dünya evine gireceğinin ve bir ömür boyu ağız tadıyla mutlu ve huzurlu bir yuva kuracağının göstergesidir. Diğer taraftan evli kişiler için de, aile yahut iş yaşantısında hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir. Evli kişilerin çocuk sahibi olacağına ve hayırlı bir evlat yetiştireceğine delalet eden rüyada gelinlik giymek nasıl yorumlanır, ne anlama gelir? İşte, kişilerin hacetlerinin vuku bulacağının, bolluk ve bereketle karşılaşacağı şeklinde ifade edilen rüyada gelinlik görmek anlamı ve tabiri...

 

 

RÜYADA GELİNLİK GİYMEK NASIL YORUMLANIR, NE ANLAMA GELİR?

Rüyada gelinlik giymenin ne anlama geldiği detaylı şekilde incelemek gerekirse; görülen gelinliğin şekline, rengine, evli-bekar bir kişinin giymesine, genç-yaşlı kimselerin üzerinde olmasına göre değişik tabirleri içerisinde barındırmaktadır.

 

 

Şayet rüyada bekar kişinin gelinlik giymesi; ailesinin onayını ve desteğini alacağı bir işe girmesi, burada hayırlı işlere imza atması ve başarılı elde etmesi şeklinde yorumlanmaktadır. Diğer taraftan rüyada bekar kişinin gelinlik giymesinin bir diğer anlamı ise; yakın bir zaman diliminde hayırlı ve kendisi için en makul bir kimse ile hayatlarını birleştirip, bir ömür boyu mutluluk içerisinde aile saadeti yaşayacağının göstergesidir. 

Eğer ki rüyada evli kişinin gelinlik giymesi; sürdürdüğü evlilik yaşantısına dair çok mutlu olacağı bir gelişmenin kendisini karşılayacağı yönünde tabir edilmektedir. Rüyada evli kişinin gelinlik giymesi; rüyayı gören kişinin yakın bir süreçte çocuğunu hayırlı bir şekilde kucağını alması ve hem ailesine faydalı hem de güzel ahlaklı olan örnek bir evlat sahibi olmasına işaret etmektedir. Öte yandan uzun bir aranın ardından hedeflerinin ve arzularının yerine gelmesi, iş hayatına başlaması ve işinde üstün performans sergileyerek terfi edilmesi olarak yorumlanmaktadır.

rüyada gelinlik giymek nasıl yorumlanır, ne anlama gelir?

Rüyada temiz gelinlik giymek; rüya sahibinin mutlu-huzurlu ve tüm güzelliklerle dolu bir şekilde aile yaşantısını devam ettireceğine, işlerinde Allah'ın izni ile başarı elde edeceğine, hacetlerinin gerçekleşeceğine delalettir. Rüyada temiz gelinlik giymenin bir diğer anlamı ise, rüya sahibinin başlayacağı işte yahut üstleneceği çalışmadan olumlu sonuçların kendisini bekleyeceğine işarettir.

Rüyada kirli gelinlik giymek; rüya sahibinin derin bir üzüntü yaşamasına, dert ve sıkıntılarla karşılaşmasına, elem ve ızdırap çekmesine delalet etmektedir. Rüyayı gören kişinin arzu ve isteklerinin hayırlı olmayacağı şeklinde tabir edilen rüyada kirli gelinlik giymenin bir diğer anlamı ise; bekar kimseler açısından hayırlı olmayan bir kısmete, evli kimseler açısından da hayırsız bir çocuğa yorulmaktadır. 

Tüm bunların yanı sıra rüyada siyah gelinlik görmek de hayırlara işaret etmeyip, mutsuz ve huzursuz bir şekilde yaşanacak beraberliğe yahut rüya sahibinin eşiyle aralarında meydana gelecek tartışmalar ve tatsızlıklar ya da ayrılıklar olarak tabir edilmektedir. Rüyada gelinliğin yırtık olması ise, iş yaşantısında vuku bulacak başarısızlık, binbir güçlükle sağlanan gelir, aile yaşantısında üzüntü verip sıkıntıya düşürecek haber olarak yorumlanmaktadır. Fakat rüyayı gören kişi yırtık gelinliği çıkardığı takdirde bütün kötü hadiselerden kurtularak refah elde eder.

Rüyada gelinliği çıkardığını görmek, rüya sahibinin gerçekleştireceği çalışmaları yakın bir zaman diliminde nihayete erdirerek başarı sonuçlar elde edeceğine işaretken, diğer tabirciler tarafından da rüyayı gören kişinin karşılaşacağı güzel fırsatları tepmesine, sağladığı olanakların kendisi için hayırlı olmayan sonuçlar doğuracağının göstergesidir. Son olarak rüyada gelinlikle dolaşıp gezdiğini gören kişi ise, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe başlangıç yapacaktır ve sevdiği kimseden de umut veren gelişmeler öğrenecektir.

rüyada gelinlik görmek anlamı ve tabiri

YORUMLAR 2
  • Sema can 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeni gelinlik geyiyorum,arkadaşlar bana diyorki çok güzel gelinlik diyorlar ama ben evli
    Cevapla
  • Seyma 5 yıl önce Şikayet Et
    Ruyamda gelinlik giyiyorum ve kayinvalidemin evine gidiyorum agliyorum görümcem yanima geliyor kafasini kafama koyuyor ve oda agliyor (gercek hayatta evliyim)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir