Evlilik Yıldönümü mesajları & 2020 yılına özel anlamlı ve güzel yıl dönümü sözleri!

Bir ömür birlikte yaşamaya söz veren çiftler için mutlu bir evliliğin sırrı şüphesiz özel günleri unutmamaktır. Sizde bu özel günde hayatı paylaştığınız yol arkadaşınıza aldığınız hediyenin yanında anlamlı bir yıldönümü sözü kullanmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Sizin için en güzel ve anlamlı evlilik yıldönümü mesajlarını derledik. İşte 2020 yılına özel romantik, duygusal ve güzel Evlilik yıldönümü sözleri!

Evlilik Yıldönümü  mesajları & 2020 yılına özel anlamlı ve güzel yıl dönümü sözleri!
Evlilik Yıldönümü mesajları & 2020 yılına özel anlamlı ve güzel yıl dönümü sözleri!
GİRİŞ 29.10.2020 13:21 GÜNCELLEME 29.10.2020 13:21

Hayatı birlikte yaşadığı,  paylaştığı eşini bu özel günde unutmadığını daima yanında olduğunu hatırlatmak isteyenler en güzel Evlilik yıldönümü mesajlarını araştırıyor. Yıldönümlerinde eşlerine zaman ayırıp, özel hediyeler hazırlayanlar yıldönümü akşamlarını daha anlamlı hale getirebilmeleri için 2020 yılına özel Evlilik yıldönümü kutlama sözlerini hazırladık. Sizde sevginizi, mutluluğunuzu yanınızdaki eşinizle birlikte paylaşarak duygularınızı en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Sizde Evlilik yıldönümü mesajları ve sözleriyle sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek istiyorsanız aşağıda bulunan sözleri kullanabilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz uzun, kısa, sözlü ve resimli Evlilik yıldönümü kutlama mesajları!

 

2020 RESİMLİ EVLİLİK YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJLARI

 

 

"Her gün yüzümde kocaman bir gülümseme ile uyanıyorum. Çünkü bir yıldan beri gözlerimi her açtığımda seni görüyorum. Bana sonsuza kadar ‘evet’ dediğin ve hayatımın bir parçası olduğun için sonsuz teşekkürler aşkım. İlk yılımız kutlu olsun!"

"Yanımda olduğun her an çok mutlu oluyorum. Bu mutluluğu seninle paylaşmak, mutlulukların en güzeli. Seni çok seviyorum aşkım. Nice mutlu yıl dönümlerini de umarım birlikte geçiririz."

"Beni kendine nasıl aşık edeceğini bilen tek kişi sen oldun. Detayların, zarafetin ve varoluş şeklin beni büyüledi. Benim için orada olduğun ve hayatımı daha mutlu yaptığın için teşekkür ederim. Sonsuza kadar seninle olmayı istiyorum. Nice mutlu yıl dönümlerine!"

"Seni seviyorum cümlesi, senin gibi bir kadın/adam için yeterli değil. Sen benim tek aşkım, tüm hayatım, tatlı karım/kocamsın. Ben her günümü seninle geçirmeye bayılıyorum. Ve her yıl dönümümüzde seninle bir yıl daha geçirdiğim için kendimi dünyanın en şanslı insanı sayıyorum. Seni çok seviyorum aşkım! Emin ol, her yıl daha çok seveceğim."

"Sana her baktığımda, neden karım/kocam olmanı istediğimi hatırlıyorum. Sen, başıma gelen en güzel şeysin. Seni seviyorum tatlım. Ben mutlu etmek için yaptığın her şeye teşekkür ederim. Sonsuza kadar, sevgi dolu kocam/karım olarak kal."

"Her günümüz birbirimizi daha çok severek ve birbirimize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayalım. Yuvamızdan sevgi hiç eksik olmasın canım sevgilim."

EVLİLİK YILDÖNÜMÜ SÖZLERİ 

"Elinden tutup nereye gittiğini umursamadan yürüyecek birisi olmaliydi, ben bu yolculuğa seninle çıkmayı sonuna kadar seninle gidip bu yolu sadece senin elinden tutarak yürümeyi seçtim…"

"O büyük gün daha dün gibi, başıma gelen en güzel mutluluktu seninle hayatimi birleştirmek oldu. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun."

"Allah'a mahsustur her canlı bir eş arar. Taşın kalbi yok ama onu da yosunlar sarar. Seni çok seviyorum evliliğimizde nice yıllara."

"Bu kutlu anlarında yaşamamın solumayı bile unutuyorum; sanki ölümsüzlüğü tutuyorum!"

"Yıllar geçmiş olsa da evlilik yıldönümümüzden sana olan sevgim ilk günkü kadar taze aşkım seni çok seviyorum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun."

Gözlerinin "Kahve'sinden" koy ömrüme, kırk yılın hatırına "Sen'de" kalayım! İyi ki ömrümün sahibi olmuşsun. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım

"Daha nice birlikte geçireceğimiz yıllarımızı kutlamak dileği ile canım. Seni her geçen yıl daha çok seviyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim."

"Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım, nice aşk dolu yıllarımız olsun. Seni Seviyorum."

"Beni ben yapan senin varlığın canim! Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Seni her zaman ilk günkü gibi aynı heyecanla seveceğim."

"Senin tek bir gülüşün alır götürür beni uzak cennetlere. Hep orada yaşamak isterim aslında seninle. Aylar öncesinde nasıl güldüysen bana öyle, Hayatımızın kalanında hep gülelim birlikte."

"Seni sevmenin verdiği gücü içimde taşıyorum. Senin sevgin beni anlamlı kılıyor. Dünyanın en güzel gözlerine sonsuza kadar bakmak istiyorum. Yıldönümümüz kutlu olsun benim canım sevgilim."

"Sana çok daha yakının, kalbinin her atışında ben varım. İçine işlemenin verdiği sevinç beni hayata bağlıyor. Yıllarımız hiç bitmesin Aşkım."

"Sonsuz bir ışık oldun dünyama. Aydınlattın beni aşkınla, fikirlerinle ve varlığınla. Beni ben yapan sen oldun biricik Aşkım. Sana her şeyimi borçlu hissediyorum. Bir ömür seninle olmak istiyorum. Yıldönümümüz kutlu ve mutlu olsun."

"Canıma can katan insan; sebebim de sensin sonucum da sen. Her zaman yanımda olmanı isterim, bugün nasıl kenetlenmişse ellerimiz birbirine, bir ömür boyu kilitli kalalım birbirimize. Yıldönümümüz geldi bak yine, her ay gibi hatırlanacak ölesiye."

"Bana sarıldığın zamanlar sanki yeniden doğuyorum senin aşkından. Senin aşkın beni canlı tutuyor biricik Aşkım. Hep canlı kalalım yıllarımız boyunca."

"Birbirimize hala hayranlıkla bakabiliyoruz. Çocuklarımıza böyle bakalım isterim. Nice sonsuz senelere seninle birlikte biricik Aşkım."

"Seni sevmekle geçecek olan Hayatım, aşkınla sar sarmala biricik Aşkım. Ben sadece seninim, dün olduğu gibi bugün de sana aitim. İlk yılımızı doldurmayı başardık, hiç bitmeyecek senelere yürüyelim."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!