Rüyada yarasa görmek ne demek? Rüyada yarasa öldürdüğünü görmek...

Rüyada yarasa görmek, rüya sahibinin kısmetsiz ve şanssız bir süreçten geçeceğine işaret edilir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında sorunlar yaşamasının yanında sağlık sorunları da yaşayacağına yorumlanmaktadır. Rüyada yarasa görmek hayırlı olmasa da farklı farklı tabir edilmektedir. Peki rüyada yarasa öldürmek hayırlı mıdır? Rüyada yarasadan korkmak hayırlı mıdır?

Rüyada yarasa görmek ne demek? Rüyada yarasa öldürdüğünü görmek...
Rüyada yarasa görmek ne demek? Rüyada yarasa öldürdüğünü görmek...
GİRİŞ 03.03.2022 14:18 GÜNCELLEME 03.03.2022 14:18

Rüyada yarasa görmek, şanssızlık ve hastalık olarak yorumlanır. Rüya sahibinin çevresinde faydalı olmayan, uğursuz kimselerin varlığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin normalinden daha çok çalışıp mücadele ederek içinde bulunduğu şanssız süreci daha çabuk geçirmesine yorumlanır. Rüyada yarasa görmek, hastalığa, sağlık sorunlarına ve ölüme işaret eder. Rüyada yarasa gören kişinin yakın zamanda pek de hayırlı olmayan işlerle karşılaşacağına, zor bir süreçten geçeceğine delalet eder. Bazı tabircilere göre rüyada görülen yarsa, kötü kalpli ve zalim insana yorumlanır.

Rüyada Yarasa Görmek 

Rüyada yarasa görmek, zalim ve kötü niyetli insana, şansızlığa, gizli saklı işlere işaret eder. Rüyada yarasa görmek pek hayırlı değildir. Rüya sahibinin can sıkıcı olaylar yaşayacağına, morali ve motivasyonunun bozulacağına işaret etmektedir. Ancak rüya yorumcuları rüyada yarasa görmekle ilgili, rüya sahibinin çok çalışması ve mücadelesinden vazgeçmediği takdirde bu zorlu süreci en az hasarla atlatacağına rivayet edilmektedir. 

Rüyada Yarasa Öldürdüğünü Görmek

Rüyada yarasa öldürmek, rüya sahibinin etrafındaki uğursuzlukların kaybolacağına, şanssızlığının son bulacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin mücadelesini bırakmaması sonucu içinde bulunduğu kötü süreci en az hasar ve sıkıntıyla atlatacağına delalet etmektedir. Rüyada yarasa öldürmek, yarasa görmenin aksine daha hayırlıdır. Rüya sahibinin ne koşulda olursa olsun çalışmalarını bırakmaması sonucu maddi manevi rahatlık sağlayacağına işaret etmektedir. 

Rüyada Yarasadan Korkmak

Rüyada yarasadan korkmak, rüya sahibinin borçlarından kurtulacağına, çok fazla para kazanarak maddi olarak rahatlayacağına işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin işlerini düzeltmesinin yanında maddi durumu zor olan kimselere de yardım edeceğine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Yarasa Isırması

Rüyasında yarasa tarafından ısırıldığını gören kişinin işlerinin rast gideceğine ve kolaylaşacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin iş hayatında başarılı işlere imza atması sonucu önceki kazandığından daha çok paralar kazanacağına işaret etmektedir. 

Rüyada Yarasa Sürüsü Görmek

Rüyada sürü ile yarasa görmek, rüya sahibinin hayatında üst üste tersliklerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin uzun bir süre daha sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağına ve sıkıntı bir süreçten geçeceğine işaret edilmektedir. 

Rüyada Yarasa Saldırısına Uğramak

Rüyada yarasa saldırısı görmek, rüya sahibinin hayatındaki aksiliklerin devam etmesine işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin yaşayacağı bazı sorunlara yorumlanmaktadır. Kötü niyetli ve uğursuz kişilerin rüya sahibinin işlerini bozmak için olanca gayretiyle mücadele edeceğine delalet eder. 

Rüyada Yarasa Ölüsü Görmek

Rüyada görülen yarasa ölüsü, kişinin etrafında ona kötülük yapmak için fırsat kollayan kişilere karşı galip geleceğine ve kötü niyetli insanların çabalarını sonuçsuz çıkaracağına işaret etmektedir. 

Rüyada Eve Yarasa Girmesi

Aile hayatında yaşanacak bazı sorun ve sıkıntılara işaret etmektedir. Rüyada eve yara girmesi, kişinin ailesinde sağlık sorunlarının yaşanacağına yorumlanır. Yarasanın eve girdikten sonra çıkması ise aile hayatında yaşanacak sorunların kısa sürede sonlanacağına işaret etmektedir. 

Rüyada Uçan Yarasalar Görmek

Rüyada uçan yarasalar görmek, rüya sahibinin etrafında hala kötü niyetli insanların varlığına işaret ederken sorunların bir süre daha devam etmesine yorumlanmaktadır. 

Alimlerin Görüşlerine Göre Rüyada Yarasa Görmek

Molla Cami: Rüyada yarasa görmek, hırsızlık gibi kötü bir işten dolayı gizlenmeye ve haberleri dinlemeye işarettir. Bazen de nimetlerin elden gitmesine ve alışılmış şeylerden uzaklaşmaya, bazı kere de sünneti icra etmeye ve delilleri açıklamaya işarettir. Rüyada görülen yarasa, ibadet sahibi bir kimsedir. Yarasa, işsizlik tembellik ve korkunun gitmesine işarettir. Rüyada yarasa görmek, gebe kadınlar için hayırdır. Kara ve deniz yolcusu için yarasa iyi değildir. Yarasa girdiği görülen yerin harap olmasına işarettir. Yarasa, ne yapacağını şaşırmış zalim bir adama işarettir.

Seyyid Süleyman: Bu rüya, çok ibadet etmekle beraber, yolunu kaybetmiş bir adama işarettir. Yarasa bulduğunu gören, böyle bir şahısla dost olur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'