Doktor hayatının şokunu yaşadı! Koronalı hasta suya tükürüp...

Gaziantep'te aile hekimi olarak görev yapan Fulya Özçelik kendisinden geçmişe ait rapor isteyen hastasına bunun yasal olmadığını söyleyerek vermedi ve hasta Cesim Ö. doktora saldırarak darp etti.

Doktor hayatının şokunu yaşadı! Koronalı hasta suya tükürüp...
Doktor hayatının şokunu yaşadı! Koronalı hasta suya tükürüp...
GİRİŞ 17.12.2020 09:24 GÜNCELLEME 17.12.2020 09:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gaziantep’te görevli aile hekimi Fulya Özçelik'e koronavirüs şüphesiyle muayene olmaya gelen Cesim Ö. kendisinden geçmişe dönük rapor istedi ve Fulya Özçelik bunun yasal olmadığını söyleyerek raporu vermeyince saldırarak darp etti. Önce fiziksel olarak saldıran Cesim Ö. ardından içine tükürdüğü suyu doktorun üzerine döktü.

Doktora saldırdı, darp etti

Şahinbey ilçesinde bulunan İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Onur Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Aile Hekimi Fulya Özçelik, Covid-19 şüphelisi hasta tarafından görülmemiş bir saldırıyla karşı karşıya kaldı. Zanlı Cesim Ö., doktor Fulya Özçelik'ten geçmişe dönük rapor istedi. Özçelik, yasal olmadığını söyleyip raporu hazırlamayınca Cesim Ö., doktora saldırıp darp etmeye çalıştı.

Gelen sesler üzerine merkezdeki diğer sağlık çalışanları engelledi. Doktor Özçelik kendisine tehditler savuran Cesim Ö.’ye sakinleşmesi için su ikram etti. Öfkeli şahıs Cesim Ö., “Sizden ve tüm doktorlardan nefret ediyorum” dedikten sonra içine tükürdüğü suyu Özçelik’in üzerine serpti.



Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Bu hareket üzerine Özçelik hayatının şokunu yaşarken, sağlık çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri zanlıyı gözaltına aldı. 25 Aralık Polis Merkezi’nde bir gün gözaltında kalan Cesim Ö., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkan Cesim Ö. adli kontrol ile doktor Özçelik ve sağlık merkezine 50 metreden fazla yaklaşamaması şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Cesim Ö.'nün koronavirüs testinin negatif çıktığı ancak koronavirüs şüphesinin devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • Yunus 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir vatandaş olarak haberleri okuyorum, izliyorum sonunda adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı deyince çıldırıyorum. Yaaa yapmayın, etmeyin bu nasıl? bir kukuk sistemi. Adam 27 kere 39 kere vb. sayılarda suç işlemiş ve serbest kalıyor. Olamaz böyle bir kepazelik adeta suça teşvik var. Ne olur? buna çözüm getirin artık.
    Cevapla
  • Yaşar dede 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu nasıl bir adelet vuranın öldürenin hiçmi suçu yok subhanallah
    Cevapla
  • uzmanlıksılıksız 3 yıl önce Şikayet Et
    hakim savcılara da yapılmadığı sürece serbest kalacaklar.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    yargılama süreci tutuklu devam etmeliydi, tutuksuz değil. darp, hukuksuz işleme zorlama, devlet kurumunu işleyemez hale getirme, alenen işlenmiş bir hastalığı yayma suçu daha ne olacak. İnsan yerine koyup su vermiş doktor bir de. Böylesine yapılacak muamele belli anladığı dil belli. Sen su verip sakinleştirmeye kalktıkça tepene çıkar
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantep=Altındağ Çinçinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu